Lifestyle

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Αποθεώνει τον σύντροφό της με πονηρό λογοπαίγνιο

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Αποθεώνει τον σύντροφό της με πονηρό λογοπαίγνιο
Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Αποθέωσε τον σύντροφό της γιατί την στήριξε στα δύσκολα χρόνια και για τις μαγειρικές του ικανότητες.

Η τελευταία ανάρτηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι αφιερωμένη στον σύντροφό της, Σαμ Ασγκάρι, τον οποίο και ευχαριστεί με τον δικό της, εκκεντρικό όπως πάντα τρόπο, για την στήριξή που της προσέφερε στα δύσκολα χρόνια που πέρασε, αλλά και για τις μαγειρικές του ικανότητες. Μάλιστα, δεν δίστασε να κάνει και λογοπαίγνιο με το επίθετό του, που στα αγγλικά γράφεται Asghari, αποκαλώντας τον @sshοle.

«Αυτός ο χαριτωμένος μ@λ@κ@ς ήταν μαζί μου στα πιο δύσκολα χρόνια της ζωής μου, αλλά τυχαίνει να είναι ένας πολύ καλός μάγειρας»! », Είπε η σούπερ σταρ, ποστάροντας μια φωτογραφία στο Instagram της, αγκαλιά με τον γνωστό personal trainer, την Τετάρτη το απόγευμα.

«Γρήγορο και εξαγριωμένο franchise, μην χάσετε το επόμενο αστέρι σας 🌟🏎️👗🤓 !!!!», πρόσθεσε, συνδέοντας τις υποκριτικές ικανότητες του άντρα της.

Η Asghari, 27 ετών, απάντησε στο τμήμα σχολίων της, “Ναι 👍🏽 F that a -hole” “.

Η 39χρονη τραγουδίστρια της ποπ και ο 27χρονος γυμναστής είναι μαζί 5 χρόνια, από το 2016 και παρά τα 12 χρόνια διαφορά ηλικίας που είναι μεγαλύτερη η ποπ σταρ, ταιριάζουν πάρα πολύ και είναι αγαπημένοι.

Η Σπίαρς εξέφρασε κατά τη διάρκεια της ακρόασης της δίκης για την συντηρητική θητείας της τον Ιούνιο ότι θα ήθελε να παντρευτεί και να αποκτήσει παιδιά με τον Ασγκάρι, αλλά ότι η μακροχρόνια νομική της ρύθμιση το απαγορεύει και μάλιστα την αναγκάζει να παραμείνει υπό έλεγχο στο θέμα της δημιουργίας οικογένειας.

Ο Άσγκαρι δήλωσε επίσης ότι είναι έτοιμος για μια οικογένεια με την ποπ σταρ, κάτι που πλέον μπορεί να γίνει σύντομα, καθώς ο πατέρας της Μπρίτνεϊ, Τζέμι, αποχώρησε πρόσφατα ως συντηρητής της.

Πηγή φίλα προσκείμενη στο ζευγάρι είπε στο Page Six ότι ο Άσγκαρι ήταν μια «τεράστια υποστήριξη» στην Σπίαρς σε όλη αυτή τη διαδικασία.

“Βοηθάει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησής της και τη διαβεβαιώνει ότι όλα θα πάνε καλά”, είπε γνωστό άτομο του ζευγαριού, προσθέτοντας ότι η Σαμ, επίσης, “λέει πάντα στην Μπρίτνεϊ πόση αγάπη και υποστήριξη παίρνει από τους θαυμαστές”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments