Video

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει την Πέμπτη 26/08

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει την Πέμπτη 26/08
Ελίφ σήμερα: Όσα θα δούμε στη σειρά Ελίφ Επεισόδιο 911.

Στην «Ελίφ» στο προηγούμενο επεισόδιο, η Ματσιντέ ρωτάει τον Κερέμ αν έχει μιλήσει με την αδελφή του και ο Κερέμ αρχίζει να ανησυχεί και εκείνος. Τηλεφωνεί στη Χουμεϊρά αλλά η κοπέλα δεν απαντάει. 

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Κερέμ και η Ματσιντέ επιστρέφουν στην έπαυλη μαζί με τη Χουμεϊρά. Η Χουμεϊρά είναι σε άθλια κατάσταση, την ίδια μέρα έμαθε πως ο άντρας της την απατάει με τη Ράνα και έχασε και το μωρό της. Ο Κερέμ λέει στη Σουρεγιά πως η αδελφή του βρέθηκε σε ένα δασικό δρόμο μακριά από την έπαυλη και αυτό το βρίσκει πολύ παράξενο. Αναρωτιέται τι έκανε εκεί. Η Ματσιντέ παρηγορεί τη Χουμεϊρά. Η Χουμεϊρά της λέει πως είχε δίκιο για όλα όσα υποστήριζε για τον Ταρίκ και προσθέτει πως αυτός ο άντρας δεν θα είναι ποτέ πια μαζί της.

Η Παρλά ταλαιπωρεί τη Μελέκ και την Ελίφ με τις απαιτήσεις της και τα ξεσπάσματά της. Δεν της αρέσει το πρωινό, που της σερβίρουν και τα βάζει με τη Μελέκ. Η Ελίφ στενοχωριέται επειδή η Παρλά έβαλε τις φωνές στη μητέρα της. Η Μελέκ λέει στην Ελίφ πως πρέπει να κάνει υπομονή. Θα φύγουν σύντομα από αυτό το σπίτι αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί αν δεν συλλάβουν πρώτα τον Ταρίκ γιατί διαφορετικά θα αποτελεί για εκείνες πάντα μια απειλή.

Ο Ταρίκ μιλάει στους άντρες του και τους λέει πως σύντομα οι μετοχές της Χουμεϊρά θα πουληθούν και έτσι θα έχει στη διάθεσή του πολλά χρήματα για να το σκάσει από τη χώρα με τη Ράνα. Η Ράνα όμως έχει αρχίζει να το ξανασκέφτεται.

Ο Κερέμ αναρωτιέται που είναι ο Ταρίκ. Η Ματσιντέ του λέει τη μισή αλήθεια, ότι ο Ταρίκ εγκατέλειψε τη Χουμεϊρά. Ο Κερέμ πηγαίνει στο δωμάτιο της Παρλά και εκείνη του λέει πως βαριέται και θέλει να βγει στον κήπο. Η Παρλά μιλάει για τα όνειρά της και τον γάμο τους και ο Κερέμ την ακούει αλλά δεν δίνει καμία σημασία γιατί ο μόνος λόγος που την παντρεύεται είναι επειδή νιώθει ένοχος, που έμεινε ανάπηρη.

Η Βιλντάν βλέπει τη Μελέκ να ταϊζει την Ελίφ και σκέφτεται πως αυτό είναι υπερβολή. Ζητάει από τη Μελέκ να επιστρέψει αμέσως στη δουλειά της και μαλώνει την Ελίφ. Η Μελέκ δυσκολεύεται να το αντέξει αυτό αλλά πιστεύει πως δεν πρέπει κανείς να μάθει ότι είναι η μητέρα της Ελίφ.

Η Ζουλιντέ πηγαίνει στην έπαυλη για να δει τη Μελέκ. Η Ματσιντέ εξακολουθεί να κάνει ερωτήσεις στη Χουμεϊρά για τη μέρα, που τη μετέφεραν στο νοσοκομείο. Η Χουμεϊρά συνεχίζει να της απαντάει πως δεν θέλει να το συζητήσει…

Ελίφ: Η ιστορία της σειράς

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει, η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments