Ελλάδα

Νίκος Βέρτης: Ανοίγει ξανά το μαγαζί όπου εμφανίζεται

Νίκος Βέρτης: Ανοίγει ξανά το μαγαζί όπου εμφανίζεται
Νίκος Βέρτης: Κοντά στους θαυμαστές του θα βρεθεί και πάλι ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Ανοιχτό και πάλι θα είναι από αυτό το Σαββατοκύριακο το νυχτερινό κέντρο “YTON The Music Show” που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης. Το νυχτερινό κέντρο παρέμενε κλειστό για επτά ημέρες, ύστερα από παραβάσεις που βεβαιώθηκαν από τα ειδικά κλιμάκια της οικονομικής αστυνομίας και της ασφάλειας Αττικής για τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορονοϊού το Σάββατο 21 Αυγούστου.

Νίκος Βέρτης: Η ανακοίνωση για το άνοιγμα του καταστήματος

Με ανακοίνωση μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, το νυχτερινό κέντρο εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση πως το Σαββατοκύριακο ανοίγει ξανά τις πύλες του και ο αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής θα βρεθεί και πάλι κοντά στους θαυμαστές του. Νίκος Βέρτης

Το κέντρο, διαμέσου του πληρεξούσιου δικηγόρου του Γεώργιου Κλεφτοδήμου, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανακοινώνει ότι το νυχτερινό κέντρο «θα φιλοξενήσει κανονικά το κοινό του το προσεχές Σάββατο 27/8 και Κυριακή 28/8», και επισημαίνει πως «όπως πράξαμε και μέχρι τώρα, θα εκπληρώσουμε κι αυτή τη φορά στο ακέραιο το χρέος μας για τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας». Όπως επισημαίνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του κέντρου, «απευθύνουμε, ωστόσο, έκκληση στην Πολιτεία να επαναξιολογήσει τούτη την ώρα την «επιλογή» της να αξιώνει από όλους εμάς που διακονούμε τη ψυχαγωγία – διασκέδαση να επιτελούμε «αστυνομικού τύπου» καθήκοντα. Δεν μας αρμόζει, δεν Της πρέπει».

«Με Προσωρινή Διαταγή του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, η εκτέλεση της αναστολής λειτουργίας της επιχείρησης μας παύει από σήμερα. Το ΥΤΟΝ The Music Show θα φιλοξενήσει κανονικά το κοινό του το προσεχές Σάββατο 27/8 και Κυριακή 28/8. Όπως πράξαμε και μέχρι τώρα, θα εκπληρώσουμε κι αυτή τη φορά στο ακέραιο το χρέος μας για τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας. Απευθύνουμε, ωστόσο, έκκληση στην Πολιτεία να επαναξιολογήσει τούτη την ώρα την “επιλογή” της να αξιώνει από όλους εμάς που διακονούμε τη ψυχαγωγία – διασκέδαση να επιτελούμε “αστυνομικού τύπου” καθήκοντα. Δεν μας αρμόζει, δεν της πρέπει», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται πως το νυχτερινό κέντρο είχε αναφέρει ότι τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ενώ εκφράζει την αγανάκτησή του για τις «υπέρμετρες υποχρεώσεις που επιφυλάσσει η Πολιτεία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments