Διεθνή

Ron Jeremy: Κατηγορείται για 34 βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις

Ron Jeremy: Κατηγορείται για 34 βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις
Ron Jeremy: Ο πορνοστάρ είναι αντιμέτωπος με ισόβια ποινή φυλάκισης.

Ο πρωταγωνιστής πορνογραφικών ταινιών, Ron Jeremy κατηγορείται για 34 υποθέσεις βιασμών και σεξουαλικών επιθέσεων. Η δίκη του συνεχίζεται ενώ οι ποινές που θα μπορούσαν να του επιβληθούν ενδεχομένως να αγγίξουν τα ισόβια αγγίζοντας «στα χαρτιά» τα 300 έτη.

Ron Jeremy: Κρατείται στη φυλακή με εγγύηση 6,6 εκατομμυρίων δολαρίων

«Πολύ συχνά, οι επιζώντες της σεξουαλικής επίθεσης υποφέρουν μεμονωμένα», δήλωσε ο εισαγγελέας της περιοχής Gascón σε δήλωσή του. «Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι οι επιζώντες έχουν όλες τις διαθέσιμες επιλογές για να βοηθήσουν στην ανάρρωση, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών πληροφόρησης για τραύματα για θεραπεία και υποστήριξη για την αναφορά τέτοιων εγκλημάτων»

Ο Τζέρεμι κρατείται στη φυλακή με εγγύηση 6,6 εκατομμυρίων δολαρίων από τη σύλληψή του τον Ιούνιο του 2020. Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει καταγγελίες ότι ο Τζέρεμι βίασε μια 19χρονη γυναίκα κατά τη διάρκεια φωτογράφησης το 1996, βίασε μια 26χρονη γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο το 2003 και βίασε μια 17χρονη κοπέλα σε σπίτι το 2008. Κατηγορείται επίσης για σεξουαλική επίθεση σε ένα 15χρονο κορίτσι το 2004. Να σημειωθεί ότι δεν έχει οριστεί ημερομηνία δίκης.

Ron Jeremy: Τι υποστηρίζει ο ίδιος

Ο Ρον Τζέρεμι, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Ρόναλντ Τζέρεμι Χάιατ, έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 2.000 ταινίες πορνό από τότε που μπήκε στη βιομηχανία ταινιών ενηλίκων τη δεκαετία του 1970. Οι φήμες για την κακή συμπεριφορά του Τζέρεμι έχουν κάνει τον γύρο του κλάδου εδώ και χρόνια. Το 2017, η ενήλικη ψυχαγωγός Ginger Banks δημιούργησε ένα βίντεο στο YouTube όπου συνέταξε κατηγορίες εναντίον του.

Όταν το περιοδικό Rolling Stone δημοσίευσε ένα άρθρο μήνες αργότερα, όπου αναλύονταν οι καταγγελίες δώδεκα γυναικών που είπαν ότι ο Τζέρεμι είτε τις χτύπησε είτε τις βίασε, εκείνος αρνήθηκε τους ισχυρισμούς τους και απάντησε λέγοντας: «Ποτέ δεν το έκανα και ποτέ δεν θα βιάσω κανέναν». Ron Jeremy

Τον Ιούνιο του 2020 ωστόσο συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν τέσσερις κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση από την εισαγγελία του Λος Άντζελες. Η μια αφορούσε 25χρονη γυναίκα που είχε καταθέσει πως ο πορνοστάρ τη βίασε το Μάιο του 2014. Είχε κατηγορηθεί και από δυο άλλες γυναίκες για σεξουαλική επίθεση σε μπαρ του Δυτικού Χόλιγουντ το 2017 και για το βιασμό μιας 30χρονης στο ίδιο μπαρ τον Ιούλιο του 2019.

Ενώπιον του δικαστή, αλλά και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter δήλωνε αθώος. «Είμαι αθώος για όλες τις κατηγορίες. Ανυπομονώ να αποδείξω την αθωότητά μου στο δικαστήριο! Σας ευχαριστώ όλους για όλη την υποστήριξη» έγραψε στο Twitter.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments