Lifestyle

Jennifer Lopez: Έτοιμη για το επόμενο βήμα με τον Ben Affleck

Jennifer Lopez: Έτοιμη για το επόμενο βήμα με τον Ben Affleck
Jennifer Lopez: Λίγο μετά την είδηση που τους θέλει να ψάχνουν για σπίτι και τις κοινές βόλτες με τα παιδιά τους, ο Ben Affleck ξεκίνησε να ψάχνει για δαχτυλίδι για την λατίνα καλλονή.

Το διάσημο ζευγάρι μπορεί να αποφεύγουν να μιλάνε για τα κοινά τους σχέδια, ωστόσο οι τελευταίες τους κινήσεις αποδεικνύουν πως η σχέση τους μέρα με την μέρα γίνεται ολοένα και πιο σοβαρή.

Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης απαθανατίστηκε να κάνει βόλτα με τον γιο του και τη μητέρα του σε εμπορικό κέντρο στο Λος Άντζελες και μεταξύ άλλων ο φακός τον «συνέλαβε» να κοιτάζει μονόπετρα σε γνωστό κοσμηματοπωλείο.

Τα αμερικανικά ΜΜΕ ωστόσο υπογραμμίζουν πως όσο και αν ο Ben Affleck θέλει να ζητήσει το χέρι της Jennifer Lopez, είναι αποφασισμένος να μην κάνει βιαστικές κινήσεις ώστε να δώσουν χρόνο στα παιδιά τους να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της ζωής τους.

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε πως το 2002, κατά τη διάρκεια του πρώτου τους αρραβώνα, ο Ben Affleck διάλεξε για την εκρηκτική λατίνα σταρ, ένα δαχτυλίδι αρραβώνων με σχέδιο με ροζ διαμάντι 6,1 καρατίων από τον διάσημο σχεδιαστή κοσμημάτων Harry Winston.

Ο αρραβώνας τους τότε έληξε άδοξα και το 2004 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, ωστόσο η ζωή έφερε ανατροπές και οι δυο τους ζουν και πάλι έναν νέο έρωτα.

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια, ηθοποιός, χορεύτρια και παραγωγός.

Η Τζένιφερ Λόπεζ γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου 1969 στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης, από τους Ντέιβιντ Λόπεζ και Γουαδαλούπε Ροντρίγκεζ, ενώ έχει ακόμη δύο αδελφές, την Λέσλι και την Λίντα. Ο πατέρας της, δούλευε ως τεχνικός υπολογιστών και η μητέρα της ως καθαρίστρια σπιτιών. Τα παιδικά της χρόνια ήταν φτωχικά, καθώς ζούσε με την οικογένεια της σε ένα πολύ μικρό διαμέρισμα. Στην ηλικία των επτά ετών, έκανε την πρώτη της περιοδεία σε ολόκληρη τη Νέα Υόρκη, μαζί με τις άλλες κοπέλες της σχολής μπαλέτου που παρακολουθούσε. Στα δεκαέξι της, έκανε ένα μικρό διάλειμμα για να πατήσει στα μονοπάτια του κινηματογράφου, παίζοντας στην ταινία «My Little Girl» με πρωταγωνίστρια την Στιούαρτ Μάστερσον.

Η αγάπη της όμως για το χορό την απομάκρυνε από τα πλατό, γεγονός που τελικά την αποζημίωσε όταν κέρδισε υποτροφία για μια ανώτερη ακαδημία χορού του Μανχάταν. Η μητέρα της όμως ουδέποτε είχε συμβιβαστεί με την ιδέα της καλλιτεχνικής καριέρας για την κόρη της, γι’ αυτό βάλθηκε να την αποτρέψει με διάφορους τρόπους, κόβοντας της αρχικά το χαρτζιλίκι. Έτσι, αποφασισμένη να πετύχει τα όνειρά της, εγκατέλειψε την οικογενειακή στέγη και για να καλύπτει τα έξοδα της, έπιασε δουλειά σε ένα δικηγορικό γραφείο.

Επί ενάμιση χρόνο συμμετείχε σε πολλές οντισιόν, όταν δέχτηκε μια πρόσκληση για να συμμετάσχει σε μια μουσικοχορευτική τουρνέ στην Ιαπωνία. Στο μεταξύ είχε ήδη αποτύχει σε μια οντισιόν για το show «In Living Color» στο ρόλο του ιπτάμενου κοριτσιού. Στο ίδιο διάστημα είχε εμφανιστεί σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις όπως η ροκ όπερα “Jesus Christ Superstar” κ.α. Γυρνώντας από την Ιαπωνία, προσκλήθηκε για να ξαναπεράσει από ακρόαση για το show «In Living Color». Αυτή τη φορά οι εντυπώσεις ήταν θετικές και η Τζένιφερ έγινε δεκτή. jenifer lopez

Το εισιτήριο για το Hollywood

Την είδαμε σύντομα να υποδύεται τη Λούσυ στην τηλεοπτική σειρά «South Central» του καναλιού FOX. Παρόλο που η σειρά δεν γνώρισε την αναμενόμενη επιτυχία και κόπηκε σε λίγους μήνες. Η Τζένιφερ είχε ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις των ανθρώπων του καναλιού και πήρε το ρόλο της Μελίντα Λόπεζ στο «Second Chances» και αργότερα στο «Hotel Malibu».

Το 1995, κάνει το μεγάλο άλμα στα κινηματογραφικά πλατό, με ένα ρόλο πλάι στους Γουέλσι Σνάιπς (Welsey Snipes) και Γούντι Χάρελσον (Woody Harrelson) στην ταινία «Money Train». Επίσης ερμήνευσε ρόλους δίπλα στον Ρόμπιν Γουίλιαμς (Robin Williams) και τον Τζακ Νικολσον (Jack Nicholson). Αμέσως μετά, ο κινηματογραφικός παραγωγός Γκρέγκορι Νάβα (Gregory Nava) της δίνει τον πρώτο ρόλο στην ταινία «My Family, Mi Familia».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments