Lifestyle

Πάολα: Η κόρη της αρίστευσε στις Πανελλήνιες

Πάολα: Η κόρη της αρίστευσε στις Πανελλήνιες
Πάολα: Η Παολίνα είναι μια εξαιρετική μαθήτρια που σάρωσε με μεγάλη επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει…. Αυτό το ρητό ταιριάζει τέλεια στην κόρη της Πάολα και του Φώτη Ζογλοπίτη. Η μικρή Παολίνα, ενηλικιώθηκε και είναι μια πανέμορφη κοπέλα, έχοντας πάρει τα χαρακτηριστικά τόσο από τη μαμά, όσο και από τον μπαμπά.

Πέρα από την όμορφη εξωτερική εμφάνιση, κληρονόμησε κι ένα ταλέντο. Αυτό της επιτυχίας. Όπως η μαμά Πάολα είναι μια σπουδαία ερμηνεύτρια, με λαμπερή καριέρα και πολλές επιτυχίες, όπως ο μπαμπάς είναι ένας επιτυχημένος μάνατζερ της πρώην συζύγου του, έτσι και η μικρή Παολίνα διάβασε και πέτυχε τον στόχο της στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Το είχε δηλώσει σε Instagram story της ότι είχε βάλει στόχο τη σχολή των Πολιτικών Επιστημών και τα κατάφερε, περνώντας μάλιστα στην πόλη της, τη Θεσσαλονίκη, στο ΑΠΘ!

Συγχαρητήρια Παολίνα, οι γονείς σου θα είναι για ακόμη μια φορά υπερήφανοι.

Τι κι αν έχουν χωρίσει αρκετά χρόνια, Παόλα και Φώτης Ζογλοπίτης παραμένουν στενοί συνεργάτες, δυο καλοί φίλοι και φυσικά οι γονείς της Παολίνας, που την βάζουν πάνω απ’ όλα. Παράδειγμα προς μίμηση για πολλά ζευγάρια που έχουν χωρίσει. Γιατί η αγάπη δεν έχει εγωισμούς…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments