Τεχνολογία

YouTube: Φέρνει τη λειτουργία PiP και στο iOS

YouTube: Φέρνει τη λειτουργία PiP και στο iOS
YouTube: Η πλατφόρμα φέρνει μια λειτουργία που... λύνει τα χέρια στους χρήστες και στο iOS

Τη λειτουργία picture-in-picture υποστηρίζει πλέον το Youtube και στις συσκευές iOS. Η συγκεκριμένη λειτουργία υπάρχει στα Android από το 2018, όμως απ’ ό,τι φαίνεται οι δοκιμές ξεκίνησαν και για τα προϊόντα της Apple.

Προς το παρόν η πλατφόρμα καλεί τους Premium συνδρομητές να δοκιμάσουν τη νέα λειτουργία, που ουσιαστικά θα τους επιτρέπει να παρακολουθούν video ή να ακούν την αγαπημένη τους μουσική ενώ παράλληλα θα χρησιμοποιούν άλλες εφαρμογές. Να σημειωθεί πως η δοκιμαστική περίοδος λήγει στις 31 Οκτωβρίου.

Προκειμένου να δοκιμάσετε τη συγκεκριμένη λειτουργία πρέπει να μεταβείτε στην ειδική ενότητα που έχει δημιουργήσει η Google, Try experimental new features στον επίσημο ιστότοπο της. Η συγκεκριμένη ενότητα αποτελεί ένα αποκλειστικό προνόμιο των συνδρομητών του YouTube Premium. Επίσης ορισμένοι χρήστες έχουν αναφέρει ότι μπορεί να χρειαστεί να διαγράψετε και να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή YouTube για να λειτουργήσει το picture-in-picture.

To YouTube είναι ιστότοπος, ο οποίος επιτρέπει κοινοποίηση, αποθήκευση, αναζήτηση και αναπαραγωγή ψηφιακών βίντεο και ψηφιακών ταινιών.

Δημιουργήθηκε στις 14 Φεβρουάριου 2005. Τον Νοέμβριο του 2006 ονομάστηκε από το περιοδικό Time “Invention of the Year 2006” (Η Εφεύρεση του 2006). Τον Οκτώβριο του 2006, η εταιρεία αγοράστηκε από την Google με ανταλλαγή μετοχών αξίας 1,65 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ και σήμερα λειτουργεί ως θυγατρική της Google. Η εταιρία εδρεύει στο Σαν Μπρούνο της Καλιφόρνια, και χρησιμοποιεί την τεχνολογία Adobe Flash Video για να εμφανιστεί μια μεγάλη ποικιλία από το περιεχόμενο φτιαγμένο από χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των κλιπ ταινιών, κλιπ τηλεόρασης, βίντεο και μουσικής, καθώς και ερασιτεχνικό περιεχόμενο, όπως το βιντεοϊστολόγιο (video blogging) και σύντομα πρωτότυπα βίντεο.

Μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου στο YouTube επιφοτώνεται από ιδιώτες, ωστόσο μέσα μαζικής ενημέρωσης και επιχειρήσεις παρέχουν ορισμένο από το υλικό τους μέσω της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένων των CBS, BBC, Vevo και άλλων οργανώσεων, ως μέρος του προγράμματος εταιρικής σχέσης YouTube.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments