Θέσεις Εργασίας

Πυροσβεστική: 150 νέες προσλήψεις – Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Πυροσβεστική: 150 νέες προσλήψεις – Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις
Πυροσβεστική: Με 150 υπαλλήλους ενισχύεται το Πυροσβεστικό Σώμα. Λόγω έκτακτων υπηρεσιακών αναγκών, τροποποιήθηκαν οι ημερομηνίες κατάθεσης δικαιολογητικών για την Προκήρυξη διαγωνισμού που αφορά την εισαγωγή εκατόν πενήντα ιδιωτών πτυχιούχων Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Πυροσβεστική Ακαδημία για το ακαδημαϊκό έτος 2021 – 2022, ως πυροσβεστικό προσωπικό Ειδικών Καθηκόντων.

Με 150 υπαλλήλους ενισχύεται το Πυροσβεστικό Σώμα. Λόγω έκτακτων υπηρεσιακών αναγκών, τροποποιήθηκαν οι ημερομηνίες κατάθεσης δικαιολογητικών για την Προκήρυξη διαγωνισμού που αφορά την εισαγωγή εκατόν πενήντα ιδιωτών πτυχιούχων Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Πυροσβεστική Ακαδημία για το ακαδημαϊκό έτος 2021 – 2022, ως πυροσβεστικό προσωπικό Ειδικών Καθηκόντων.

Ποια η προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καταθέτουν τα δικαιολογητικά τους από τη Δευτέρα 06/09/2021 και από ώρα 08:00′ έως και την Τρίτη 21/09/2021, έως ώρα 14:00′, συμπεριλαμβανομένου και του Σαββατοκύριακου. Σε περίπτωση επιστροφής των δικαιολογητικών από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή και ύπαρξης αμφισβήτησης επί της ηλικίας ή των κατατιθέμενων δικαιολογητικών, οι υποψήφιοι μπορούν να μεταβούν αυτοπροσώπως, κατά τις ημερομηνίες από την Τετάρτη 22/09/2021 έως και την Παρασκευή 24/09/2021 και από ώρα 08:00′ έως και ώρα 14:00′, στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Παραλαβής Δικαιολογητικών.

Δείτε την ανακοίνωση ΕΔΩ

ΑΣΕΠ: Εκδόθηκαν σήμερα προσωρινά αποτελέσματα για την 5Κ/2020

Εκδόθηκαν από το ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 5Κ/2020 . Αφορά την πλήρωση 11 θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στην Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (Α.Δ.Α.Ε.) (Ανεξάρτητη Αρχή), στο Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (Ι.Φ.Ε.Τ. Α.Ε.) (Υπουργείο Υγείας) και στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Μέχρι πότε οι ενστάσεις

Ενστάσεις κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ από την 31η Αυγούστου 2021, ημέρα Τρίτη έως και την πάροδο της 9ης Σεπτεμβρίου 2021, ημέρας Πέμπτης, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του (www.asep.gr), ακολουθώντας τη διαδρομή: Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες → Είσοδος Μέλους → Επιλογή → ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ. Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο είκοσι ευρώ (20€), άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλει το παράβολο το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr), μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο), επιλέγοντας “Φορέας Δημοσίου” και “Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments