Video

Big Brother 2: Η ανατροπή και η πρώτη αποχώρηση

Big Brother 2: Η ανατροπή και η πρώτη αποχώρηση
Big Brother 2: Με μια δυνατή μονομαχία έκανε πρεμιέρα το ριάλιτι.

Ο δεύτερος κύκλος του Big Brother επέστρεψε στον ΣΚΑΪ για τη φετινή σεζόν. Το ριάλιτι έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 29 Αυγούστου και στο πρώτο επεισόδιο παρουσιάστηκαν οι νέοι παίκτες, ενώ είχαμε μονομαχία, ανατροπές και την πρώτη αποχώρηση!

Το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού άνοιξε τις πόρτες του το βράδυ της Κυριακής 29 Αυγούστου 2021, με τους Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα σε ρόλο παρουσιαστών, την Αφροδίτη Γραμμέλη στο σχολιασμό και πολλές αλλαγές τόσο στο πλατό, στο σπίτι που φιλοξενεί τους παίκτες, αλλά και στις αποστολές.

Αρχικά ο Big Brother τόνισε πως τα δωμάτια θα είναι μεικτά για άνδρες και γυναίκες.

Η πρώτη μονομαχία και η αποχώρηση

Η Ευδοκία Τσαγκλή και ο Ισίδωρος Δούνης κλήθηκαν να συμμετάσχουν στην πρώτη μονομαχία του παιχνιδιού με στόχο την παραμονή τους σε αυτό, ενώ ο ηττημένος θα αποχαιρετούσε αμέσως τους συμπαίκτες του αλλά και το σπίτι του “Μεγάλου Αδερφού”.

Αφού τους ανακοίνωσε πως πρέπει να διαλέξουν κρεβάτια, τους αποκάλυψε πως ένας από τους δυο πρέπει απόψε να αποχωρίσει. Συγκεκριμένα τους είπε πως οι δυο τους θα βρεθούν αντιμέτωποι στην αρένα μάχης και ο ηττημένος θα είναι και ο πρώτος που θα αποχωρίσει από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. Ισίδωρος και Ευδοκία έπρεπε να δημιουργήσουν ένα παζλ, με τα κομμάτια που είχαν μπροστά τους και στη συνέχεια να το διαλύσουν.

Δυσαρέσκεια από τους παίκτες

Νικήτρια της μονομαχίας αναδείχθηκε τελικά η Ευδοκία, ενώ ο Ισίδωρος έγινε ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού με κάποιους από τους συμπαίκτες του να εκφράζουν ανοιχτά την άποψή τους και να σχολιάζουν πως το αποτέλεσμα ήταν άδικο.

Από την πρεμιέρα δεν έλειπε ούτε η περσινή νικήτρια Αννα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία μπήκε στο πλατό λέγοντας μια μαντινάδα και αφού έστειλε μήνυμα στους νέους παίκτες του Big Brother τους συμβούλευσε να είναι ο εαυτός τους μέσα στο σπίτι.

Το secret room

Ο Ισίδωρος μπορεί να αποχώρησε από το σπίτι του Big Brother, όμως δεν αποχώρησε και από το ριάλιτι. Ο ηττημένος θα ζει σε ένα secret room, έναν ιδιωτικό και μυστικό χώρο δίπλα ακριβώς στο υπόλοιπο σπίτι, όπου θα συνεχίσει να κατοικεί για τις επόμενες ημέρες, χωρίς να το γνωρίζουν τα υπόλοιπα άτομα του σπιτιού, ενώ για την πρώτη εβδομάδα θα έχει ασυλία και την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τους συγκάτοικούς του αλλά και να ανατρέψει τα δεδομένα του παιχνιδιού με μία και μόνη του απόφαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments