Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [30/08/21/

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [30/08/21/
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 30 Αυγούστου.

Κριός

Ίσως χρειαστεί να ταξινομήσεις τις προτεραιότητές σου σε τομείς εκτός της συναισθηματικής σου σφαίρας. Κάνε το όμως εν γνώσει σου πως θα δείχνεις αμέριστη προσοχή στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου, μόλις διεκπεραιώνεις τις άλλες υποχρεώσεις σου. Μ’ αυτό τον τρόπο μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα τη ζωή σου – πρώτα η δουλειά και κατόπιν η ευχαρίστηση. Μόνο έτσι θα μπορείς να επιδοθείς σε όλες τις παθιασμένες απολαύσεις, χωρίς ενοχές!

Ταύρος

Κάτι που προκύπτει στην ερωτική σου ζωή ή επηρεάζει τη σχέση σου, ίσως απαιτεί την αμέριστη προσοχή σου. Όσο κι αν η καρδιά του εραστή σου βρίσκεται στο σωστό μέρος και θέλει να σε βοηθήσει, μπορεί η συμμετοχή του να δημιουργήσει περισσότερες επιπλοκές. Όταν είναι η κατάλληλη στιγμή, μπορεί να παρέμβει και να βοηθήσει. Προς το παρόν όμως, φαίνεται πως πρέπει πρώτα να καταλάβεις, τι έχεις να αντιμετωπίσεις.

Δίδυμος

Αν το μυαλό σου τρέχει σε διάφορες κατευθύνσεις τελευταία – με αποτέλεσμα να ξεχάσεις μια υπόσχεση ή μια δέσμευση – ίσως δεν είναι αργά για να το διορθώσεις. Το αντικείμενο του πόθου σου πρέπει να γνωρίζει ότι δεν αγνοείς σκόπιμα αυτόν και τη σχέση σας. Όσο νωρίτερα γίνει μια ανοιχτή συζήτηση ανάμεσά σας, θα εξαλείψει κάθε ένταση στο ξεκίνημά της. Το αποτέλεσμα μάλιστα, μπορεί να σε εκπλήξει! 

Καρκίνος

Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να επιδοθείς σε βαθιά αυτοέκφραση. Πιθανόν ο αγαπημένος σου να γνωρίζει πως κάτι κρύβουν τα μάτια σου, αλλά δεν έχει ιδέα τι μπορεί να σου συμβαίνει. Είσαι όμως αποφασισμένη να τολμήσεις να εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, στο όνομα της αγάπης. Γι’ αυτό υποκίνησε μια συζήτηση μαζί του και μίλησε ανοιχτά για όλα όσα σε απασχολούν.

svg%3E

Λέων

Κάτι που στην ερωτική σου ζωή έχει γίνει στάσιμο και μονότονο, θα σε ωθήσει να διαλύσεις την κουραστική ρουτίνα. Μπορεί επίσης να είναι μια νέα και βελτιωμένη προοπτική σε θέματα ερωτικά, που αποδεικνύεται θεόσταλτη. Πρέπει να εξαλείψεις τις παλιές καταστάσεις για να δημιουργήσεις έδαφος για καινούργιες. Για να συμβεί όμως αυτό, χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις αρκετή φαντασία και μπόλικο αυθορμητισμό.

Παρθένος

Μια ανεξερεύνητη και ενδιαφέρουσα ρομαντική σχέση, σου επιτρέπει να μπεις σε παθιασμένες περιοχές…. που μόνο να ονειρευτείς μπορούσες μέχρι τώρα. Αν είσαι ελεύθερη, η ερωτική ζωή που νόμιζες πως μόνο οι άλλοι βίωναν, τώρα θα τη ζήσεις κι εσύ. Αν είσαι σε σχέση, θα εμπνευστείς για να επαναφέρεις τον αισθησιασμό και τη σεξουαλικότητα στη σχέση σου!

Ζυγός

Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση τώρα, στα ρομαντικά όνειρα και τις σχέσεις σου. Μια νέα προοπτική στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου, σε περιμένει με πίστη για την επιδίωξή της. Όμως το πραγματικό κλειδί για την πρόοδο, βασίζεται στο να εκτιμήσεις όσα έχεις στη διάθεσή σου. Όσο περισσότερο αυθεντική και ευγνώμων είσαι, τόσο περισσότερο θα προσελκύσεις και θα δημιουργήσεις…. αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι.

Σκορπιός

Έχεις μια ενισχυμένη φαντασία για να φέρεις παθιασμένη ενέργεια στη σχέση σου. Όμως το ένστικτό σου, μπορεί να είναι σωστό αν σε προειδοποιεί πως ο εραστής σου δεν έχει διάθεση να ακούσει υπερβολικά βαθιές εκφράσεις έρωτα αυτή τη στιγμή. Γι’ αυτό, αντί να εμβαθύνεις πολύ γρήγορα, προσπάθησε να κρατήσεις προς το παρόν τα πράγματα ήρεμα και ανάλαφρα.  svg%3E

Τοξότης

Η επιθυμία σου να διασφαλίσεις πως η αγάπη είναι δίκαιη και έντιμη, θα μπορούσε να ενταθεί τώρα. Ίσως πιστεύεις πως η δυναμική ισχύος στο δεσμό σου είναι ανισόρροπη, όμως δεν είναι κάτι που δεν διορθώνεται με μια ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση. Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει εσένα και τον εραστή σου από το να εστιάσετε στις ατομικές σας ανάγκες. Αγκαλιάζοντας όμως ένα ισχυρότερο πνεύμα συνεργασίας, θα δημιουργήσει ή θα αναβιώσει ένα απολαυστικά ζεστό και στοργικό κλίμα.

Αιγόκερως

Φέρνοντας μια ενισχυμένη πνευματώδη ατμόσφαιρα στην ερωτική σου ζωή, θα μπορούσε να κάνει τα ερωτικά σου πιο αισιόδοξα . Με όποιον τρόπο κι αν επιλέξεις να επεκτείνεις ή να διευρύνεις το μυαλό σου, θα μπορούσε να σε συνοδεύσει ο εραστής σου. Ό, τι κι αν μάθεις ή εξερευνήσεις μαζί του, θα φέρει ένα χαμόγελο στα χείλη σας – και πολύ περισσότερα αργότερα!

Υδροχόος

Το πάθος που είναι πολύ βαθύ τώρα, χρειάζεται να αξιοποιηθεί θετικά. Όμως αν προσπαθήσεις να αλλάξεις τις πεποιθήσεις του εραστή σου, θα αντιμετωπίσεις κάποια εμπόδια. Το αντικείμενο του πόθου σου, μπορεί να έχει απόψεις που δεν αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη. Η κοσμική σου αποστολή περιλαμβάνει τώρα να διασφαλίσεις πως ο ενθουσιασμός σου, δεν γίνεται επιθετικός ή δυναμικός.

Ιχθύς

Η διαίσθηση της καρδιάς σου σε συνδυασμό με την αυτοπεποίθησή σου μπορεί να σε ωθήσουν να εξετάσεις τις τρέχουσες συνθήκες της ερωτικής σου ζωής. Μπορεί να νιώσεις σύγχυση ή αβεβαιότητα αν δώσεις λιγότερη έμφαση στη λογική και εστιάσεις περισσότερο σ’ αυτό που πραγματικά νιώθεις. Ακολούθησε μια τολμηρή, αλλά συνετή προσέγγιση στα ερωτικά σου τώρα. Αν αυτό που ψάχνεις είναι η αλήθεια, να είσαι σίγουρη πως η καρδιά σου, θα σε βοηθήσει να τη βρεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments