Lifestyle

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Πρόσωπο – έκπληξη στην κριτική επιτροπή

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Πρόσωπο – έκπληξη στην κριτική επιτροπή
Ελλάδα έχεις ταλέντο: Με γοργούς ρυθμούς προετοιμάζονται στον ΑΝΤ1 για την πρεμιέρα του δημοφιλούς τάλεντ σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Με τις προετοιμασίες για την πρεμιέρα του νέου κύκλου του τάλεντ σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο» να είναι εντατικές, στον ANT1 συνεχίζουν να επεξεργάζονται την οριστική σύνθεση του καστ της κριτικής επιτροπής αλλά και της παρουσίασης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», το πρόσωπο-έκπληξη που είπε το πολυπόθητο «ναι» για να είναι στην κριτική επιτροπή του show είναι η Ζέτα Μακρυπούλια. Η λαμπερή παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, όπως όλα δείχνουν, θα κάτσει στην καρέκλα του κριτή και μετά από πολλά χρόνια επιστρέφει ξανά στην βραδινή ζώνη του σταθμού. Ελλάδα έχεις ταλέντο

Δίπλα της σύμφωνα με την εφημερίδα θα κάτσουν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Τάκης Ζαχαράτος και ο Σάκης Τανιμανίδης.

Όσον αφορά την παρουσίαση, δεν έχει κλείσει ακόμα, ωστόσο, όπως αναφέρει η «Espresso» από τα πολλά πρόσωπα που έκαναν δοκιμαστικό η Έλενα Τσαβαλιά και ο Νικόλας Ράπτης κέρδισαν τις εντυπώσεις και αναμένουν την τελική απόφαση του σταθμού.

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Λίγα λόγια για το δημοφιλές σόου

Το Ελλάδα έχεις ταλέντο είναι ελληνική εκπομπή ταλέντων (talent show) το οποίο μεταδίδεται από τον ΣΚΑΪ και στο παρελθόν είχε μεταδοθεί από τον ΑΝΤ1. Η εκπομπή βασίζεται στο βρετανικό talent show Britain’s Got Talent.

Μέχρι στιγμής έχουν μεταδοθεί έξι κύκλοι επεισοδίων με τον έκτο να κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου 2018 στον ΣΚΑΪ.

Η εκπομπή αναμένεται να επιστρέψει με νέο κύκλο επεισοδίων από τον Οκτώβριο του 2021, ξανά από τον ANT1.

Δομή

Το παιχνίδι αποτελείται από τρεις φάσεις. Η πρώτη φάση του παιχνιδιού είναι οι Auditions όπου τα υποψήφια ταλέντα εμφανίζονται για πρώτη φορά μπροστά στους κριτές και το κοινό. Από εκεί έχοντας αποσπάσει την πλειοψηφία των Ναι από την κριτική επιτροπή περνούν στη δεύτερη φάση. Η δεύτερη φάση είναι τα Judge Cuts εκεί οι υποψήφιοι που πέρασαν την πρώτη φάση του παιχνιδιού παρουσιάζουν ένα νέο πρόγραμμα μπροστά στους κριτές με σκοπό να περάσουν στην τρίτη και τελευταία φάση. Η τρίτη φάση είναι τα Live Shows. Εκεί τα υποψήφια ταλέντα παρουσιάζουν ένα ακόμη πρόγραμμα με σκοπό να ψηφιστούν από το τηλεοπτικό κοινό με σκοπό τις τελικές θέσεις. Έτσι προκύπτει και ο νικητής του show.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments