Lifestyle

Ξέσπασμα της Βάνας Μπάρμπα: Πρόβατα – μια μέρα δική μου – όλη η ζωή σας

Ξέσπασμα της Βάνας Μπάρμπα: Πρόβατα – μια μέρα δική μου – όλη η ζωή σας
Ξέσπασμα της Βάνας Μπάρμπα: Άστραψε και βρόντηξε η δημοφιλής ηθοποιός κατά όσων της «επιτέθηκαν» με αφορμή το ατύχημα της στην Επίδαυρο.

Σε μια οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook προχώρησε η Βάνα Μπάρμπα, ως απάντηση σε κακεντρεχή σχόλια εναντίον της μετά το ατύχημα που είχε στην Επίδαυρο. Δείτε παρακάτω στο άρθρο που ακολουθεί αναλυτικά το άγριο ξέσπασμα της Βάνας Μπάρμπα. Ξέσπασμα της Βάνας Μπάρμπα

Η ηθοποιός, η οποία πρόσφατα βρέθηκε στο νοσοκομείο, μετά από ατύχημα που είχε στην Επίδαυρο, ξέσπασε κατά των επικριτών της αποκαλώντας τους «πρόβατα», ενώ καταλήγει πως «μια μέρα δική μου, όλη σας η ζωή». Ξέσπασμα της Βάνας Μπάρμπα

«Καλύψτε την αμορφωσιά σας με την επίφαση της κουλτούρας σας, να νιώθετε μεγάλοι φθονώντας ανθρώπους, που πάντα θα είστε η σκιά τους» αναφέρει μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός και προσθέτει: «Για αυτό σας στέλνω την αγάπη μου και να θυμάστε. Μια μέρα δική μου, όλη η δική σας ζωή. Υποκριτές και Φαρισαίοι όπως λέει και ένας φίλος πολύ σωστά».

Ξέσπασμα της Βάνας Μπάρμπα: Δείτε την ανάρτηση της γνωστής ηθοποιού:

Λίγα λόγια για την γνωστή ηθοποιό

Η Βάνα Μπάρμπα είναι Ελληνίδα ηθοποιός και πρώην μοντέλο, βραβευμένη ως Μις Ελλάς το 1984. Η σταδιοδρομία της ξεκίνησε μετά τη νίκη της σε διαγωνισμό ομορφιάς στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Ήταν υποψήφια Μις Κόσμος το 1984.

Με την παρουσία της στην ιταλική ταινία Mediterraneo, η οποία κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ξένης ταινίας το 1991, έγινε ιδιαίτερα γνωστή και συνέχισε την σταδιοδρομία της εμφανιζόμενη στην τηλεόραση και στο θέατρο. Συμμετείχε στον τρίτο κύκλο του Dancing with the Stars, όπου κατέκτησε τη δωδέκατη θέση. Έχει μία κόρη, τη Φαίδρα-Θεοδώρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments