Lifestyle

Natasha Kay: Ανάβει και σβήνει στο καυτό της μπικίνι

Natasha Kay: Ανάβει και σβήνει στο καυτό της μπικίνι
Natasha Kay: Η ταλαντούχα τραγουδίστρια ξεσηκώνει με τις νέες φωτογραφίες της.

Η Natasha Kay είναι μια πανέμορφη και ταλαντούχα νέα, που έγινε γνωστή από το  YouTube και ακολούθησε τον δρόμο του τραγουδιού και της μουσικής.

Πλέον, είναι αρκετά αναγνωρίσιμη, ειδικά στις νεαρές ηλικίες και κάθε της ανάρτηση στο Instagram γεμίζει με καρδούλες και κοπλιμέντα στα σχόλια. Η 22χρονη pop artist ανέβασε νέες φωτογραφίες με μπραζίλ μπικίνι και σίγουρα αναστάτωσε ξανά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@itsnatashakay)

“Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Ο μπαμπάς έχει γεννηθεί στην Αυστραλία, γι’ αυτό και μιλάω αγγλικά από μικρή”, είναι τα λόγια της, καθώς της ζητάω να γυρίσει το χρόνο μερικά χρόνια πίσω. “Το Kay δεν είναι το δικό μου επίθετο. Όταν ήμουν 12 ετών ήθελα να ανοίξω Facebook, αλλά η μητέρα μου δεν με άφηνε να βάλω το κανονικό μου όνομα. Διάβαζα, λοιπόν, τότε ένα βιβλίο που λεγόταν οι περιπέτειες της Sarah Kay και αποφάσισα να βάλω το δικό της. Όπως καταλαβαίνεις μετά αυτό έμεινε” είχε δηλώσει σε συνέντευξή της.

Από μικρή ηλικία, πάντως, κατάλαβε πως ο κόσμος του διαδικτύου της ‘πήγαινε’. Ανήκει άλλωστε και στη γενιά που μεγάλωσε ‘on-line’. Έτσι, αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της κανάλι στο Youtube, κρατώντας φυσικά το όνομα Natasha Kay.

“Εκείνη την εποχή ανέβασα και το πρώτο μου video στο Youtube. Είχα πάει ένα βράδυ στο σαλόνι και παρακάλεσα τους γονείς μου να με αφήσουν. Τους υποσχέθηκα πως δεν θα φαίνεται το πρόσωπό μου και θα μιλάω αγγλικά. Ήταν ένα nail tutorial video και φαινόντουσαν μόνο τα χέρια μου. Θυμάμαι μετά η μητέρα μου με έβριζε, γιατί όλο το δωμάτιο μύριζε μανό”, θυμάται η Natasha.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments