Video

No Time To Die: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ

No Time To Die: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ
No Time To Die: Παγκόσμια πρεμιέρα για τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ. Έρχεται σύντομα.

Η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ με τίτλο «No Time To Die» θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο, σε παγκόσμιο επίπεδο, στη μεγάλη οθόνη, έπειτα από τρείς αναβολές λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και τα αυστηρά μέτρα αποφυγής του συνωστισμού σε κλειστούς χώρους, όπως είναι οι κινηματογράφοι, με σκοπό να μην αυξηθεί το ιικό φορτίο και τα κρούσματα, σε κάθε χώρα.

Συγκεκριμένα, η ημερομηνία της πρώτης παγκόσμιας προβολής για το κοινό είναι η 28η Σεπτεμβρίου, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τον επίσημο λογαριασμό του Τζέιμς Μποντ στο Twitter, βάζοντας τέλος στις φήμες αρκετών ΜΜΕ που έκαναν λόγω για τέταρτη αναβολή.

Μάλιστα η ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό @007 Bond στο Twitter σημείωσε ότι το «κόκκινο χαλί» για την πρεμιέρα της ταινίας θα στρωθεί στο Λονδίνο, στις 28 Σεπτεμβρίου.

Η ημερομηνία προβολής μετατέθηκε τρεις φορές από τότε που άρχισε η πανδημία του νέου κορωνοϊού τον Μάρτιου του 2020, καθώς οι κινηματογράφοι παγκοσμίως αναγκάστηκαν να κλείσουν.

Οι ταινίες του Τζέιμς Μποντ είναι μεταξύ των πιο επικερδών σειρών ταινιών του Χόλιγουντ. Το Spectre του 2015 συγκέντρωσε 880 εκατομμύρια δολάρια στο box office παγκοσμίως, ενώ το “Skyfall” το 2012 πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments