Ελλάδα

Χαλκίδα: Νεκρός 17χρονος από ηλεκτροπληξία

Χαλκίδα: Νεκρός 17χρονος από ηλεκτροπληξία
Χαλκίδα: Ο 17χρονος φέρεται να σκοτώθηκε ακαριαία όταν προσπάθησε να θέσει σε λειτουργία ένα παλιό φορτηγό της οικογενειακής επιχείρησης κρεάτων.

Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία στη Χαλκίδα αφού το βράδυ της Τρίτης πέθανε από ηλεκτροπληξία ένα 17χρονο παιδί. Πρόκειται για ακόμη ένα περιστατικό θανάτου ανήλικου παιδιού από ηλεκτρτοπληξία, μετά και από αυτόν του 9χρονου στη Ζάκυνθο, ενώ ένα 12χρονο παιδί στην Έυβοια «έφυγε» μετά από ανακοπή καρδιάς.

Χαλκίδα: Πως έγινε το τραγικό συμβάν

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eviathema.gr, ο άτυχος νέος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι όταν -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- τον χτύπησε ρεύμα με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Άμεσα διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος φέρεται να σκοτώθηκε ακαριαία όταν προσπάθησε να θέσει σε λειτουργία ένα παλιό φορτηγό της οικογενειακής επιχείρησης κρεάτων. Χαλκίδα

Ξεψύχησε 12χρονος από ανακοπή καρδιάς στην Εύβοια

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στην Εύβοια. Ειδικότερα, η τοπική κοινωνία στο Κοντοδεσπότι από την είδηση του απρόσμενου θανάτου ενός 12χρονου παιδιού. Σύμφωνα με το eviathema.gr, o 12χρονος διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς ενώ μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός φορούσε βηματοδότη.

Τραγωδία με ηλεκτροπληξία και στη Ζάκυνθο

Δύσκολες στιγμές για την οικογένεια του 9χρονου που πέθανε από ηλεκτροπληξία στη Ζάκυνθο. Το παιδί έπαιζε με τους φίλους του και στην προσπάθειά του να κρυφτεί πίσω από εγκαταστάσεις κλιματιστικών σε ξενοδοχείο, λίγα μέτρα από το σπίτι του στο χωριό Τσιλιβί, κεραυνοβολήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα. Η Αστυνομία ερευνά τα ακριβή αίτια της τραγωδίας. «Μας έφυγε ένα αγγελούδι. Το μεγαλώσαμε με μεγάλες δυσκολίες. Μόνο η οικογένεια το ξέρει αυτό, έχουν κάνει πολύ αγώνα γι’ αυτό το παιδί και μας έφυγε άδικα» είπε ο θείος του παιδιού, μιλώντας στον ΑΝΤ1, με δάκρυα στα μάτια.

«Εκείνος ο ιδιοκτήτης είχε τα ρεύματα στα air condition σε αυτά τα καλώδια κάτω, τα είχε όλα ανοιχτά, εκεί, τα είχε απλώσει κάτω-κάτω, στο τέρμα του ξενοδοχείου, ίσα με το χώμα. Σίδερο είχε πιάσει (το παιδί) όχι ό,τι πήγε να πιάσει καλώδιο», σημείωσε ο Ρούντι Λαχαρούσντι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments