Lifestyle

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το ταξίδι της στο Παρίσι

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το ταξίδι της στο Παρίσι
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η παρουσιάστρια βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στην γαλλική πρωτεύουσα για διακοπές και μάλιστα συναντήθηκε και με τον πρόεδρο Μακρόν!

Η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε στην Γαλλία για να περάσει όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές.

Φυσικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή απόλαυσε τα σημαντικότητα αξιοθέατα και έβγαλε πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες, μεταξύ άλλων και στον Πύργο του Άιφελ.

Μάλιστα όπως ενημέρωσε τους ακολούθους της στο Instagram συνάντησε απρόσμενα τον Γάλλο Πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν την ώρα που έβγαινε από την οικεία του.

«Μια απρόσμενη συνάντηση με τον πρόεδρο Μακρόν», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή:

Σταματίνα Τσιμτσιλή Σταματίνα Τσιμτσιλή Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Λίγα λόγια για την ίδια

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή (Αθήνα, 31 Μαΐου 1982) είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Πρώτα χρόνια

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982 όπου και μεγάλωσε. Τελειώνοντας το σχολείο, ξεκίνησε να σπουδάζει δημοσιογραφία στο ANT1 MediaLab και αποφοίτησε λίγα χρόνια μετά. Το 2000, ξεκίνησε να εργάζεται στο τμήμα ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Μακεδονία TV όπου ασχολούνταν με το διεθνές ρεπορτάζ. Από το 2002 μέχρι το 2005 δούλεψε στον μουσικό τηλεοπτικό σταθμό MAD TV όπου παρουσίαζε εκπομπές μουσικού και lifestyle περιεχομένου.

Βιογραφικό

Τη σεζόν 2005-2006 ήταν συμπαρουσιάστρια της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου στην πρωινή εκπομπή του STAR, «Όλα Καλά». Τον Σεπτέμβριο του 2006, ξεκίνησε να παρουσιάζει τη δική της ενημερωτική εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο στο ALTER μαζί με τη δημοσιογράφο και συγγραφέα Λία Παππά. Η εκπομπή διακόπηκε μετά από τρεις εβδομάδες προβολής. Από το 2006 μέχρι το 2009 ήταν συμπαρουσιάστρια της Φαίης Σκορδά στην lifestyle εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα» στο ALTER.

Τις σεζόν 2007-2009 παρουσίασε μαζί με τον Βασίλη Δρυμούση την εκπομπή «Showbiz News» στο ίδιο κανάλι ενώ τη σεζόν 2009-2010 παρουσίασε την τέταρτη σεζόν της εκπομπής «TV Weekend». Μετά την αποχώρηση της Φαιής Σκορδά από το ALTER ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής «Πολύ μπλα μπλα» τις σεζόν 2010-2012 μέχρι το κλείσιμο του τηλεοπτικού σταθμού. Τη σεζόν 2011-2012 συμμετείχε στο χορευτικό talent show του ANT1, «Dancing on ice» κερδίζοντας την 7η θέση. Τη σεζόν 2012-2013 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 για την παρουσίαση της εκπομπής «Fthis TV».

Από το Μάρτιο του 2014 μέχρι σήμερα παρουσιάζει την πρωινή infotainment εκπομπή «Happy Day στον Alpha».

Στις 11 Οκτωβρίου 2018 βραβεύτηκε από τη Σχολή Δημοσιογραφίας και Τηλεόρασης New Media Studies by Stamatis Malelis.

Προσωπική ζωή

Από τις 25 Ιουνίου 2011 είναι παντρεμένη με τον ποινικολόγο Θέμη Σοφό. Έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τη Νάγια, τη Μαίρη και τον Γιάννη. Κατοικούν στην Αγία Παρασκευή Αττικής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments