Ελλάδα

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Οι τελευταίες στιγμές του Μίκη

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Οι τελευταίες στιγμές του Μίκη
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη συγκινεί μιλώντας για τις τελευταίες στιγμές του μεγάλου μουσικοσυνθέτη.

Ο Μίκης Θεοδωράκης άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα περιτριγυρισμένος με την οικογένεια του και την κόρη του Μαργαρίτα Θεοδωράκη. Ο πρωθυπουργός κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος προς τιμήν του, ενώ η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στην Μητρόπολη Αθηνών.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, ραγίζει καρδιές περιγράφοντας τις τελευταίες στιγμές του μεγάλου συνθέτη. Την ίδια στιγμή απευθύνει έκκληση σε όλους να μην τον ξεχάσουμε ποτέ. «Να αγαπάμε τον μπαμπά. Να συνεχίσουμε να αγαπάμε τον μπαμπά».

“Δεν το πιστεύω, κάθομαι εδώ και είναι σαν να κοιμάται και τον χαϊδεύω και τον νανουρίζω”

«Στο τέλος της ζωής του ήτανε πολύ δύσκολα, πολύ δύσκολα για 20 μέρες» ανέφερε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη. Μιλώντας στο Live news, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη αναφέρθηκε και στις τελευταίες στιγμές του: «Υπέφερε, δεν ήθελε να ζήσει άλλο, τελικά τελείωσε σήμερα το πρωί. Τα πνευμόνια του δεν λειτουργούσαν».

«Δεν το πιστεύω, κάθομαι εδώ και είναι σαν να κοιμάται και τον χαϊδεύω και τον νανουρίζω… Είναι ήρεμος, είναι ήρεμος, κλείσανε τα μάτια του και δεν το πιστεύω. Δεν μπορούσε να μιλήσει τις τελευταίες μέρες, ήταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση, ήθελε να πεθάνει, μας παρακαλούσε, να πεθάνει, να τον σκοτώσουμε, να βρούμε μια ένεση. Είχε πολύ μεγάλο πρόβλημα. Δυστυχώς πέθανε οδυνηρά» υπογράμμισε.

«Αυτό που θέλω να πω είναι να μην τον ξεχάσουμε τον μπαμπά. Ήταν καλός άνθρωπος, σπουδαίος άνθρωπος, αγωνιστής, μεγάλος καλλιτέχνης με ωραίες μελωδίες και πολύ αγώνα. Πολύ αγώνα, πολλές θυσίες, αυτός ήταν ο μπαμπάς» πρόσθεσε η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη.

Η ανάρτηση της κόρης του Μίκη λίγες ώρες πριν πεθάνει

Η κόρη του Μαργαρίτα, λίγες ώρες πριν ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης αφήσει την τελευταία του πνοή προχώρησε σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο facebook. Συγκεκριμένα δημοσίευσε το έργο «Ο χρόνος παραμορφώθηκε» σε μουσική του ίδιου του καλλιτέχνη γράφοντας: «για τον μπαμπά μας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments