Ελλάδα

Επίθεση με Βιτριόλι: Ο βασικός ύποπτος ως συνεργός της 34χρονης

Επίθεση με Βιτριόλι: Ο βασικός ύποπτος ως συνεργός της 34χρονης
Επίθεση με Βιτριόλι: Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν την πιθανότητα να υπάρχει συνεργός της 34χρονης, ενώ ήδη έχουν καταλήξει στον βασικό ύποπτο.

Η επίθεση με βιτριόλι που συγκλόνισε όλη τη χώρα, φτάνει στο τέλος της όσον αφορά το δικαστικό της κομμάτι. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στις 15 Σεπτεμβρίου θα δώσει το «παρών» στο δικαστήριο και θα σταθεί αντιμέτωπη με την κατηγορούμενη δίνοντας της την ευκαιρία να αιτιολογήσει τη βίαιη ενέργειά της.

Παρόλα αυτά, οι αστυνομικές αρχές στρέφονται στο πρόσωπο ενός 40χρονου ημεδαπού, ο οποίος βρισκόταν σε επικοινωνία με τη δράστρια, πριν και μετά την απόπειρα δολοφονίας με βιτριόλι της Ιωάννας Παλιοσπύρου και ο οποίος φαίνεται πως είναι ο βασικός ύποπτος ως συνεργός της 34χρονης.

Ο βασικός ύποπτος ως συνεργός της 34χρονης

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» Βασίλης Λαμπρόπουλος, στην εκπομπή Live News οι αστυνομικοί που εξέτασαν την υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι και έφτασαν μέχρι τον εντοπισμό και τη σύλληψη της 34χρονης δράστριας, στρέφουν τις έρευνες σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά και σε ένα εξαφανισμένο κινητό τηλέφωνο.

Ειδικότερα, από την εξέταση του κινητού της δράστριας είχε αποκαλυφθεί η επικοινωνία με ένα συγκεκριμένο άτομο πριν και μετά την επίθεση, και οι αστυνομικοί είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο να είχε γίνει η αναζήτηση του καυστικού υγρού μέσω εκείνου.

Μάλιστα, όταν του ζήτησαν να τους παραδώσει το κινητό του τηλέφωνο, εκείνος υποστήριξε ότι το είχε πουλήσει σε έναν άγνωστο. Ωστόσο, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν μέσα από τον αριθμό ΙΜΕΙ του κινητού ότι αυτό είχε καταστραφεί. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν τη σχέση του συγκεκριμένου ατόμου με την υπόθεση, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν περισσότερα στοιχεία που να τον συνδέουν.

Επίθεση με βιτριόλι: Κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

Τρεις δικαστές και τέσσερις ένορκοι θα εξετάσουν και θα αποφανθούν επί του βαρύτατου κατηγορητηρίου της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, που βασίζεται κυρίως στη μεγάλη ποσότητα θεϊκού οξέος με την οποία η 36χρονη περιέλουσε την Ιωάννα.

«Εμείς είμαστε έτοιμοι για το δικαστήριο, υπάρχουν όλα εκείνα τα στοιχεία που είναι ικανά να οδηγήσουν το δικαστήριο σε μία καταδικαστική απόφαση… Μάλιστα, υπάρχουν ειδικοί πραγματογνώμονες οι οποίοι θα καταθέσουν, που προκύπτει ξεκάθαρα ότι η συγκεκριμένη ποσότητα του καυστικού υγρού είχε σκοπό να σκοτώσει την Ιωάννα και όχι απλά να της κάνει κάποια βλάβη στην υγεία της», λέει ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος Ιωάννας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments