Lifestyle

Κώστας Σόμμερ: Έγινε πατέρας

Κώστας Σόμμερ: Έγινε πατέρας
Κώστας Σόμμερ: Κρατά στα χέρια του το πρώτο του παιδί. Η φωτογραφία που συγκινεί.

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται ο Κώστας Σόμμερ, καθώς έγινε πατέρας. Η σύζυγός του γνωστού ηθοποιού, Βαλεντίνη Παπαδάκη, έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, ένα υγιέστατο αγοράκι. Μάλιστα, ο επιχειρηματίας δεν κρατήθηκε από τη χαρά του και ανέβασε την πρώτη φωτογραφία του μωρού του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μια πανέμορφη φωτογραφία που κρατά στις παλάμες του το μικροσκοπικό μωράκι και συγκινεί. «Καλώς ήρθες στον κόσμο, καλώς ήρθες στη ζωή μας, η αίσθηση του να σε κρατάω και να σε έχω στην αγκαλιά μου, με ολοκληρώνει. Είσαι η ζωή μου, η οικογένεια μου, τα πάντα μου, @valentine.papadaki σε αγαπώ γυναίκα μου, σε αγαπώ γιε μου, ε αγαπώ οικογένειά μου, ο Θεός να με ευλογεί να σας έχω πάντα ευτυχισμένους και χαμογελαστούς. Όλα τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα…» έγραψε βαθιά φορτισμένος από χαρά και συγκίνηση στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Kostas Sommer (@kostas_sommer)

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη λίγο μετά τη γέννηση του μωρού, έκανε ένα story για να ανακοινώσει τα ευχάριστα, το οποίο στη συνέχεια δημοσίευσε και ο Κώστας Σόμμερ. Πρόκειται για μία φωτογραφία με τα ποδαράκια του μωρού την ώρα που η μαμά του τα ακουμπάει με το χέρι της και ο Σόμμερ το κρατάει στην αγκαλιά του.

Κώστας Σόμμερ και Βαλεντίνη Παπαδάκη: Παντρεύτηκαν λίγο πριν τη γέννα

Κώστας Σόμμερ και Βαλεντίνη Παπαδάκη παντρεύτηκαν λίγες ημέρες πριν γίνουν γονείς και τώρα η οικογένειάς τους μεγάλωσε με τον ερχομό του μικρού μπόμπιρα.

Πιο συγκεκριμένα, το αγαπημένο ζευγάρι, που μετρά ήδη δύο χρόνια σχέσης, αντάλλαξαν βέρες με πολιτικό γάμο στις 25 Αυγούστου, λίγες ημέρες πριν γίνουν γονείς. Ο γάμος έγινε στο δημαρχείο Αλίμου. Κουμπάρες τους ήταν η Μαρία Καλάβριακαι και μία ακόμη φίλη του ζευγαριού, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε πάρτι με τους φίλους τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments