Lifestyle

Meg Cyria: Δίνει τη γυμνή απάντησή της στους λάτρεις του χειμώνα

Meg Cyria: Δίνει τη γυμνή απάντησή της στους λάτρεις του χειμώνα
Meg Cyria: Το «κουνελάκι» του Playboy έγινε viral.

Η Meg Cyria είναι το μοντέλο που πόζαρε στο φακό της Cassandra Keyes για λογαριασμό του Playboy. Αμετανόητη ερωμένη του καλοκαιριού, η Meg σκοπεύει να τρενάρει τις διακοπές της. Να βάλει ένα στοπ στην έλευση του Φθινοπώρου και να μην ανεβάζει στο πατάρι το μαγιό της.

«Το καλοκαίρι είναι η εποχή μου. Το στοιχείο μου. Η στιγμή που γίνομαι ένα με τη φύση και τον ίδιο μου τον εαυτό. Παραλία, ήλιος, θάλασσα και όσο μπορώ ελάχιστα ρούχα”, αναφέρει κατά τη διάρκεια του shooting για να προσθέσει: “Επίσης είναι η εποχή που θα ερωτευτείς. Όσο και να μην το θέλεις, ο έρωτας θα σε βρει από μόνος του».

Η φωτογράφισή της αποτελεί την πρεμιέρα της για το Playboy. Τι σημαίνει για εκείνη να μπει στην οικογένεια του μεγαλύτερου ανδρικού brand του πλανήτη; “Το να ποζάρω για το Playboy είναι ένα όνειρο που ποτέ δεν πίστευα πως θα γίνει πραγματικότητα. Το Playboy σημαίνει γυναικεία ενδυνάμωση, ελευθερία της έκφρασης, απελευθέρωση της σεξουαλικότητας. Το να μιλήσουμε για την κληρονομιά του είναι μία διαδικασία όχι ωρών αλλά ημερών”.

Όταν δεν ποζάρει ως μοντέλο, η Meg βρίσκει την ηρεμία της στη μαγειρική. “Η μαγειρική είναι το μεγάλο μου πάθος. Δοκιμάζω συνεχώς νέες συνταγές και είμαι σίγουρη πως στο μέλλον θα έχω τη δυνατότητα να εκδώσω το δικό μου βιβλίο με συνταγές”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments