Πολιτική

Μητσοτάκης: Συγχαρητήρια στους Έλληνες αθλητές για τα μετάλλια

Μητσοτάκης: Συγχαρητήρια στους Έλληνες αθλητές για τα μετάλλια
Τα συγχαρητήρια του εξέφρασε μέσω Twitter ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη μεικτή ομάδα των Πολυχρονίδη, Ντέντα και Πυργιώτη που κατά τη διάρκεια των Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο μπότσια, αλλά και στον Θανάση Προδρόμου για το ασημένιο μετάλλιο.

Συγχαρητήρια στους Ελληνες Παραολυμπιονίκες που κερδίζουν μετάλλια καθημερινά απέστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω twitter, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο χάλκινο μετάλλιο που κέρδισε ο Στράτος Νικολαΐδης στη στη σφαιροβολία και στο ασημένιο του Γρηγόρη Πολυχρονίδη στην Μπότσια BC3.

Το tweet του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες συνεχίζουν να μας χαρίζουν χαμόγελα. Χθες ο Στράτος Νικολαΐδης κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στη σφαιροβολία και σήμερα ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης το ασημένιο στην Μπότσια BC3. Οι Έλληνες αθλητές μας έχουν γεμίσει υπερηφάνεια. Θερμά συγχαρητήρια!», έγραψε ο  Μητσοτάκης.

Συγχαρητήρια και από την ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Με ανάρτηση στο twitter η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συγχαίρει τη μεικτή ομάδα του Γρηγόρη Πολυχρονίδη, της ‘Αννας Ντέντα και της Αναστασίας Πυργιώτη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Μπότσια BC3, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο! Όπως υπογραμμίζει είναι «μια νέα διάκριση για τη χώρα μας που μας δίνει μεγάλη χαρά!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments