Ελλάδα

Πειραιάς: Πυροβολισμοί με τραυματίες στο Πασαλιμάνι

Πειραιάς: Πυροβολισμοί με τραυματίες στο Πασαλιμάνι
Ισχυρή κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ έπειτα από πυροβολισμούς στο Πασαλιμάνι, στο κέντρο του Πειραιά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι καταγράφονται δύο τραυματίες.

Ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Πασαλιμάνι, στην Ακτή Μητσοπούλου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άνθρωποι.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για πυροβολισμούς ανάμεσα σε δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι διαπληκτίστηκαν για άγνωστο λόγο. Μετά τους πυροβολισμούς, οι δύο αλλοδαποί, που φέρουν τραύματα στα πόδια, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας.

Νέα Πέραμος: Πυροβολισμοί με τρεις τραυματίες υπήρξαν σε beach bar με τις αστυνομικές δυνάμεις να σπεύδουν στο σημείο.

Σκηνές Far West έζησαν οι κάτοικοι στην Νέα Πέραμο, όπου “έπεσαν”  πυροβολισμοί περίπου στις 6.00 το απόγευμα της Τετάρτης 1ης Σεπτεμβρίου. Πριν από αρκετό καιρό είχαν “πέσει” πυροβολισμοί στην Θήβα με πέντε τραυματίες, ενώ το ίδιο είχε γίνει και στον Άλιμο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες άρχισαν να «πέφτουν» πυροβολισμοί σε beach bar στην παραλία Αμμολόφων, στη Νέα Πέραμο. Από το συμβάν τραυματίστηκαν τρία άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Καβάλας. Το ένα είναι πιο σοβαρά.

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στην περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

Το περιστατικό που είχε σημειωθεί στην Θήβα

Σκηνές Far West έζησαν οι κάτοικοι στον καταυλισμό Πυρί της Θήβας, το πρωί της Πέμπτης 11/6. Από τον καταιγισμό πυροβολισμών τραυματίστηκαν πέντε άνθρωποι, εκ των οποίων οι τέσσερεις ήταν γυναίκες, μια μάλιστα ανήλικη, ενώ και το πέμπτο θύμα ήταν ένα ανήλικο αγόρι.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από την περιοχή, σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Στον καταυλισμό κατοικούν Ρόμα, όποτε δεν αποκλείετε το επεισόδιο να είναι συνέχεια βεντέτας μεταξύ φατριών. Συγκεκριμένα, τέσσερις γυναίκες, η μία ανήλικη και ένας ανήλικος, τραυματίστηκαν ελαφρά, σε διάφορα μέρη του σώματός τους, από σκάγια κυνηγετικού όπλου και διακομίσθηκαν σε Νοσοκομείο της περιοχής.

Μετά από εκτεταμένες έρευνες από πολυάριθμες αστυνομικές δυνάμεις, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τρία άτομα, ο ένας εκ των οποίων ανήλικος, ενώ αναζητούνται για να συλληφθούν ακόμη πέντε, ως εμπλεκόμενοι στο περιστατικό.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή Θηβών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments