Ελλάδα

Ραφήνα: 44χρονος βρέθηκε κρεμασμένος σε μπαλκόνι

Ραφήνα: 44χρονος βρέθηκε κρεμασμένος σε μπαλκόνι
Ραφήνα: Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Ένας 44χρονος άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος, φιμωμένος και δεμένος σε μπαλκόνι πολυκατοικίας στη Ραφήνα. Το πτώμα του βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας. Αν και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αυτοκτονία, υπάρχουν ευρήματα που προβληματίζουν τους αστυνομικούς.

Ραφήνα: Οι πρώτες πληροφορίες για το σοκαριστικό περιστατικό

Ο άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας, στην οδό Νηρέως 39 στην περιοχή Μαρίκες στη Ραφήνα. Τον άτυχο 44χρονο, που ήταν κρεμασμένος στο πίσω μπαλκόνι πολυκατοικίας, είδε ένας ένοικος και ειδοποίησε τις αρχές, σύμφωνα με το irafina.gr. Ραφήνα

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο άνδρας βρέθηκε στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας και ήταν δεμένος με δεματικό (tire up) και με μονωτική ταινία στο στόμα του. Προκειμένου να μπορέσουν οι αστυνομικοί να μπουν στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου, κλήθηκε κλειδαράς, ο οποίος παραβίασε την πόρτα του σπιτιού. Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, πρόκειται για ζωγράφο ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία. Ωστόσο υπάρχουν και ευρήματα που προβληματίζουν τους αστυνομικούς.

Για αυτό το λόγο, στο σημείο βρέθηκαν άνδρες από το Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας και από το εγκληματολογικό της Αστυνομίας για να διερευνήσουν την υπόθεση. Στο σημείο βρέθηκαν και άνδρες της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του 44χρονου. Στο σημείο πρώτα βρέθηκαν άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ και στη συνέχεια ο Μάνος Τσαλιαγκός από την Πολιτική Προστασία Ραφήνας Πικερμίου, ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Άρης Μπουράνης, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, και Αστυνομικοί από το Α.Τ Ραφήνας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments