Lifestyle

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μιλά πρώτη φορά για τη σύντροφό του Ιωάννα Τούνη

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μιλά πρώτη φορά για τη σύντροφό του Ιωάννα Τούνη
Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το διάσημο μοντέλο αποκάλυψε τα αισθήματα που τρέφει για την νέα του σύντροφο, Ιωάννα Τούνη. Οι δύο τους είναι αχώριστοι.

Το διάσημο μοντέλο, Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη είναι το νέο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Real News και η Νίκη Κώτσου το ζευγάρι μετράει τέσσερις μήνες σχέσης και είναι πολύ ερωτευμένο. Αν και η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφό το ειδύλλιο, οι  φήμες επιβεβαιώθηκαν όταν ο φωτογραφικός φακός του συνέλαβε μαζί σε παραλία στη Μεσσηνία.  Ακόμη και τότε κανείς από τους δύο δεν σχολίασε δημόσια αυτή τη σχέση.

Πριν λίγες ημέρες το ζευγάρι μοιράστηκε στα social media τις πρώτες κοινές του φωτογραφίες και έτσι η σχέση τους επιβεβαιώθηκε.

Δημήτρης Αλεξάνδρου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μάλιστα, μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη και παραδέχθηκε πως είναι πολύ ερωτευμένος.

«Είμαι ερωτευμένος, είμαστε ερωτευμένοι, είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Δεν θέλω να πλατειάζω γιατί στο παρελθόν δεν μου βγήκε σε καλό… Για να συνεχίσω να είμαι καλά, πρέπει να σταματήσω να μιλάω», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τη νέα του σχέση.

Δημήτρης Αλεξάνδρου

Αν και υπήρξαν παλιοί γνώριμοι από τον ευρύτερο χώρο της showbiz, δεν είχε προκύψει κάτι ερωτικό μεταξύ τους, αφού ήταν και οι δύο δεσμευμένοι. Την τελευταία φορά, ωστόσο, που βρέθηκαν τυχαία στην ίδια παρέα, είδαν ο ένας τον άλλον κάτω από διαφορετικό φως και από τότε είναι αχώριστοι.

Δημήτρης Αλεξάνδρου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι μοντέλο και γεννήθηκε στην Αθήνα στην περιοχή του Μετς. Στην ηλικία των 6 ετών, η οικογένειά του μετακόμισε στα βόρεια προάστια, όπου εκεί μεγάλωσε  και σπούδασε  Ηλεκτρολογία. Τα πρώτα του βήματα στον χώρο  της τηλεόρασης έγιναν το 2009 στην Ιταλία, παράλληλα με το χώρο της μόδας. Για πολλά χρόνια ζούσε στο εξωτερικό ανάμεσα σε Ιταλία, Παρίσι και Λονδίνο. Όταν επέστρεψε στην χώρα ξεκίνησε ενεργά καριέρα, στο χώρο της Ελληνικής τηλεόρασης. Δημήτρης Αλεξάνδρου

Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη έχει γεννηθεί στις 10 Αυγούστου 1993. Είναι μοντέλο και έγινε ευρέως γνωστή από την παρουσία της στην τηλεοπτική εκπομπή «My Style Rocks». Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στα παιδαγωγικά, έχει δουλέψει ως υποδοχή σε νυχτερινά μαγαζιά της συμπρωτεύουσας και σπουδάζει σχέδιο μόδας.

Η Ιωάννα Τούνη έχει κάνει δεκάδες φωτογραφήσεις, ενώ είναι από τις πιο ενεργές Ελληνίδες στο  Instagram. Ιωάννα Τούνη

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments