Lifestyle

Το Instagram «έριξε» τον λογαριασμό της πιο διάσημης Ελληνίδας influencer

Το Instagram «έριξε» τον λογαριασμό της πιο διάσημης Ελληνίδας influencer
Είναι ένα από τα απόλυτα… must της ελληνικής «παροικίας» του instagram, καθώς το χιούμορ, ο χαβαλές και οι πληροφορίες για τα μιντιακά θέματα που δίνει σε καθημερινή βάση έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό και θελκτικό μείγμα που δύσκολα μπορεί να του αντισταθεί κανείς.

Αυτό φαίνεται, μάλιστα, και από το γεγονός πως ο συγκεκριμένος λογαριασμός είχε πάνω από 400.000 followers, οι οποίοι τσέκαραν σε καθημερινή βάση κάθε στόρι και κάθε ποστάρισμα του διαχειριστή του account.

Ο λόγος για την Soula Glamorous, την ιντερνετική περσόνα με το φανατικό κοινό τα τελευταία χρόνια, που κανείς δεν ξέρει (ή, για την ακρίβεια, ελάχιστοι γνωρίζουν…) αν είναι άντρας ή γυναίκα, διάσημος ή μη, άνθρωπος της τηλεόρασης ή κάποιος/κάποια εκτός αυτής.

Ο πασίγνωστος λογαριασμός που μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής (5/9) αριθμούσε 416.000 ακολούθους εδώ και περίπου 8 ώρες έχει «πέσει» και κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί και για ποιο λόγο τον «έριξε» το instagram (μια και το να τον απενεργοποίησε η ίδια η Soula Glamorous μοιάζει πάρα πολύ δύσκολο).

Τις τελευταίες ημέρες, όπως υποστήριζε ο διαχειριστής του account, δεχόταν βροχή μηνυμάτων για τον θάνατο του τράπερ Madclip, με τον ίδιο/ την ίδια να μην κρύβει την στενοχώρια της για το τραγικό συμβάν.

Μένει να μάθουμε στο εγγύς μέλλον το τι ακριβώς συνέβη, καθώς η Soula Glamorous ήταν εύκολα η μεγαλύτερη Ελληνίδα influencer και η «απώλειά» της κάνει τα social media απείρως πιο φτωχά.

Ας ελπίσουμε ότι θα επιστρέψει.

Ποια είναι η Soula Glamorous

Το «κορίτσι» που σαρώσει το Instagram, το Facebook και το Twitter μπορεί να το λένε Soula στην πραγματικότητα όμως κανείς δεν γνωρίζει την ταυτότητα του, αν πρόκειται για άντρα ή για γυναίκα, τι ηλικία έχει, με τι ασχολείται ή έστω που μένει. Μάλιστα, στην μία και μοναδική εμφάνισή της στον Νίκο Μουτσινά και στην εκπομπή «Για την παρέα» είχε φροντίσει να εμφανιστεί φορώντας μάσκα ενώ απαντούσε γραπτά για να μην προδώσει η φωνή της το φύλο της.

Η influencer φροντίζει να κρατά το όνομά της μυστικό όπως και τα στοιχεία της.

Ίσως αυτό να είναι και το μυστικό που την κάνει να ξεχωρίζει, να αγαπιέται από τους followers της και να γίνεται viral με κάθε της ανάρτηση. Όπως ακριβώς συνέβη σήμερα με το τελευταίο της story, όπου αποκάλυψε ότι η Δέσποινα Βανδή λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό της είναι ξανά ερωτευμένη. Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι η τραγουδίστρια είναι ερωτευμένη με κολλητό φίλο του Βασίλη Μπισμπίκη, γι’ αυτό και την έχουν δει πολλές φορές μαζί του.

«Λοιπόν, έλα, αποκλειστικό. Δεν τα έχει μ’ αυτόν γιατί είναι παντρεμένος με παιδί, αλλά με κολλητό του φίλο. Γι’ αυτό σκάει συνέχεια σπίτι του και οι ρεπόρτερ Σούλας που είναι παντού έδωσαν το ρεπορτάζ στα κεντρικά από έγκυρη πηγή. Τώρα ποιος είναι ο κολλητός δεν ξέρουμε ακόμη, θα γίνει ανακοίνωση από τα κεντρικά μετά από Πάρο», έγραψε χαρακτηριστικά η Soula Glamorous.

Αν αυτό ισχύει ή όχι θα το δείξει ο χρόνος ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που η influencer έχει αποκαλύψει κάτι και αυτό έχει επιβεβαιωθεί. Για παράδειγμα στην καραντίνα είχε πει πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και όντως το μοντέλο πριν από λίγες ημέρες δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της.

Επίσης, μίλησε για επανασύνδεση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik. Η διάσημη περσόνα εντόπισε σε ένα story του ράπερ ένα γυναικείο χέρι, το οποίο φορά ένα πράσινο δαχτυλίδι, όπως ακριβώς εκείνο που φορά η παρουσιάστρια σε μία από τις πρόσφατες φωτογραφίες της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments