Πολιτική

Παναγιώτης Κρητικός: Συλλυπητήρια από ΚΙΝΑΛ

Παναγιώτης Κρητικός: Συλλυπητήρια από ΚΙΝΑΛ
Παναγιώτης Κρητικός: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και τα συλλυπητήρια τους εξέφρασαν το ΚΙΝΑΛ και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Το Κίνημα Αλλαγής στην ανακοίνωσή του κάνει λόγο για έναν συνεπή αγωνιστή της Δημοκρατίας και του Σοσιαλισμού.

«Η Δημοκρατική Παράταξη αποχαιρετά σήμερα τον Παναγιώτη Κρητικό, τον συνεπή αγωνιστή της Δημοκρατίας και του Σοσιαλισμού», αναφέρει για τον Παναγιώτη Κρητικό και σημειώνει ότι ήταν στην πρώτη γραμμή στους ανένδοτους του Γέρου της Δημοκρατίας, δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου, παρών σε κάθε προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ όλα τα τελευταία χρόνια. «Η αγάπη και το έργο του για την Β’ Πειραιά ήταν διαρκής, το ενδιαφέρον του για την πολιτική ασταμάτητο και η θητεία του ως αντιπροέδρου της Βουλής με σημαντικό αποτύπωμα», τονίζει το Κίνημα Αλλαγής και καταλήγει πώς θα μείνει στη μνήμη όλων μας ως ένας άνθρωπος που άφησε το στίγμα του στην πολιτική ζωή του τόπου μας, με το ήθος και τη σοβαρότητά του. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Παπανδρέου αναφέρει: «Ο Παναγιώτης Κρητικός, υπήρξε συνεπής δημοκράτης και αγωνιστής. Από τα νεανικά του χρόνια, συνέδεσε την πορεία του με τους αγώνες για τη Δημοκρατία και συμμετείχε ενεργά τους Ανένδοτους Αγώνες στο πλευρό του Γεωργίου Παπανδρέου.

Την περίοδο της χούντας συμμετείχε ενεργά στον Αντιδικτατορικό Αγώνα, συνελήφθη, κρατήθηκε στο ΕΑΤ-ΕΣΑ και φυλακίστηκε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments