Ελλάδα

Μητέρα Mad Clip: Τα σπαρακτικά λόγια πάνω από το φέρετρο

Μητέρα Mad Clip: Τα σπαρακτικά λόγια πάνω από το φέρετρο
Μητέρα Mad Clip: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του γνωστού τράπερ. Σπαρακτικά λόγια από τη μητέρα του.

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Mad Clip, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην παραλιακή την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου. Συγγενείς, συνεργάτες, φίλοι, αλλά και χιλιάδες θαυμαστές που γνώρισαν τον τράπερ μέσα από τη μουσική του και τις συναυλίες του, έδωσαν το παρών χθες το μεσημέρι στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου για να του πουν το τελευταίο αντίο.

Η εξόδιος ακολουθία ολοκληρώθηκε γύρω στις 5 το απόγευμα, ενώ στη συνέχεια το λευκό φέρετρο με τη σορό του τράπερ, βγήκε από το ναό, κατευθυνόμενο στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου, όπου πραγματοποιήθηκε η ταφή.

Κατά τη μεταφορά του, πλήθος κόσμου που βρισκόταν στον προαύλιο χώρο του ναού, αποχαιρετούσε τον Mad Clip με χειροκροτήματα, φωνάζοντας «Αθάνατος» και «Καλό ταξίδι».Στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν, πεζοί και με μηχανάκια, στο κοιμητήριο.

Η κοσμοσυρροή ξεκίνησε από πολύ νωρίς το πρωί, ενώ αρκετοί νέοι έβαζαν δυνατά τραγούδια του στα ηχεία αυτοκινήτων και έκαναν εκκωφαντικό θόρυβο μαρσάροντας με τις μοτοσυκλέτες τους.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του Mad Clip

Ανατριχίλα προκαλεί ο σπαραγμός της μάνας. Η μητέρα του κατά κόσμον Peter Αναστασόπουλου, υποβασταζόμενη, φωνάζει «γιατί».

«Πολύ νωρίς μας άφησε το αγόρι μου. Ας καθόσουνα λίγο ακόμα, λίγο ακόμα… Γιατί αγόρι μου να φύγεις;»

Με τη μητέρα του 34χρονου μουσικού, η Ελένη Φουρέιρα, που λίγες ώρες πριν από τον θάνατο του τράπερ είχαν τραγουδήσει μαζί στο γάμο κοινών τους φίλων, της μάνατζερ τους από την Panik Records, Λία Παπαδοπούλου και του σκηνοθέτη Γιώργου Μπενιουδάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments