Τεχνολογία

WhatsApp: Φέρνει τα emojis ως reactions στα μηνύματα της εφαρμογής

WhatsApp: Φέρνει τα emojis ως reactions στα μηνύματα της εφαρμογής
WhatsApp: Οι λάτρες των emojis θα μπορούν πλέον να αντιδρούν σε μηνύματα φίλων τους όταν θα χρησιμοποιούν την γνωστή εφαρμογή.

Reactions στα μηνύματα της υπηρεσίας αναμένεται να προσθέσει η ομάδα ανάπτυξης του WhatsApp, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το WABetaInfo.

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως από εδώ και στο εξής, οι χρήστες θα μπορούν να αντιδράσουν χρησιμοποιώντας τα αγαπημένα – όλων – emojis.

Όπως μπορείτε να δείτε στο στιγμιότυπο οθόνης, οι χρήστες θα λάβουν ένα μήνυμα που θα τους ζητά να ενημερώσουν την πλατφόρμα του WhatsApp στην νεότερη έκδοση, όταν λάβουν αντίδραση σε ένα μήνυμα τους.

Επί του παρόντος, δεν έχουν δοθεί περαιτέρω λεπτομέρειες για το νέο χαρακτηριστικό που πρόκειται να προστεθεί στην messaging πλατφόρμα της Facebook, αλλά το WABetaInfo ισχυρίζεται ότι η δοκιμαστική περίοδος των reactions με emojis θα ξεκινήσει πρώτα από μία μερίδα χρηστών Android.

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν αρκετές νέες δυνατότητες τις τελευταίες εβδομάδες για την πλατφόρμα του WhatsApp, όπως είναι η νέα λειτουργία View Once, που διαγράφονται αυτόματα φωτογραφίες και videos μετά την πρώτη προβολή τους, αλλά και η δυνατότητα μεταφοράς του ιστορικού συνομιλιών από iOS σε Android και αντιστρόφως. WhatsApp

Η λειτουργία  κυκλοφόρησε παγκοσμίως αυτόν τον μήνα, ενώ η δυνατότητα μεταφοράς του ιστορικού συνομιλιών περιορίζεται προς το παρόν σε ορισμένα τηλέφωνα Samsung – οσονούπω θα κυκλοφορήσει και σε άλλες συσκευές Android και iOS.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί πριν από το τέλος του 2021 είναι η υποστήριξη πολλαπλών συσκευών, επιτρέποντας στους χρήστες να χρησιμοποιούν τον λογαριασμό τους WhatsApp σε έως και τέσσερις συσκευές ταυτόχρονα.

Η υποστήριξη πολλαπλών συσκευών είναι ήδη διαθέσιμη σε επιλεγμένους χρήστες Android και iOS.

WhatsApp: Λίγα λόγια για την δημοφιλή εφαρμογή

Το WhatsApp Messenger είναι μία ιδιόκτητη εφαρμογή άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων για smartphones.

Εκτός από την ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου, οι χρήστες μπορούν να στείλουν ο ένας στον άλλο εικόνες, βίντεο, ήχους και μηνύματα πολυμέσων. Το λογισμικό είναι διαθέσιμο για Android, BlackBerry OS, BlackBerry 10, iOS, Series 40, Symbian (S60) και Windows Phone. Η WhatsApp Inc ιδρύθηκε το 2009 από τους δύο βετεράνους της Yahoo!, Brian Acton και Jan Koum και η βάση της εταιρείας βρίσκεται στη Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια. Ανταγωνίζονται με μια σειρά από ασιατικές υπηρεσίες μηνυμάτων (όπως η LINE, KakaoTalk και WeChat), εντέλει το WhatsApp χειριζόταν δέκα δισεκατομμύρια μηνύματα ανά ημέρα από τον Αύγουστο του 2012. Σύμφωνα με την εφημερίδα Financial Times, το WhatsApp έχει επηρεάσει τα SMS σε κινητά τηλέφωνα όπως το Skype επηρέασε τις διεθνείς κλήσεις στα σταθερά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments