Lifestyle

Άννα Βίσση: Ήταν λίγο παράνομος ο δεσμός μας με τον Καρβέλα

Άννα Βίσση: Ήταν λίγο παράνομος ο δεσμός μας με τον Καρβέλα
Άννα Βίσση: Σε μια μεγάλη αποκάλυψη προχώρησε η δημοφιλής τραγουδίστρια, τονίζοντας την μεγάλη αγάπη της με τον Νίκο Καρβέλα.

Η Άννα Βίσση μίλησε στην κάμερα του »Mega Καλημέρα» και στον Κώστα Τσουρό σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, από τη γενέτειρά της, τη Λάρνακα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον πρώτο της έρωτα στην κυπριακή πόλη, ενώ, όπως είναι λογικό, έκανε ειδική μνεία στον Νίκο Καρβέλα.

Σχολιάζοντας τη γνωριμία, την αγάπη τους, τον χωρισμό, αλλά και τη μετέπειτα σχέση τους, η γνωστή ερμηνεύτρια προχώρησε σε μια αποκάλυψη, λέγοντας πως αρχικά ο δεσμός τους ήταν παράνομος, διότι είχαν δεσμό και οι δυο με άλλα πρόσωπα.

«Κρύβαμε την αγάπη μας με τον Καρβέλα. Ήταν λίγο παράνομος ο δεσμός. Εγώ είχα έναν δεσμό τότε, δεν ήμουν πολύ ερωτευμένη  οπότε με έκλεψε κι εγώ από τη σχέση του που τελείωνε. Περάσαμε μια παράνομη φάση. Δεν κρατιόταν αυτός ο σίφουνας. Μωρά κι οι δύο, μου έκανε πρόταση γάμου από το γυαλί του απέναντι αυτοκινήτου. Τώρα πια έχουμε άλλες απόψεις για τους γάμους. Δεν παντρεύτηκα επειδή έμεινα έγκυος» διηγείται.

Βίσση – Καρβέλας: Η γνωριμία

Όπως είπε, από την πλευρά της δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά ενώ ο Νίκος Καρβέλας της είχε πει πως για κείνον ήταν.

Τους γνώρισε ο Αχιλλέας Θεοφίλου όταν την έστειλε στο σπίτι του Νίκου Καρβέλα για να της γράψει μουσική.

«Του είπε “Ποια είναι αυτή η Βίσση η Κύπρια; Να μου στείλεις διάσημη. Είναι τουλάχιστον όμορφη;”. Κι έτσι ξεκίνησε αυτή η σχέση που δεν τελείωσε ποτέ, ευτυχώς» λέει χαρακτηριστικά.

«Αν μου έλεγαν να μου κάνουν δίσκο χωρίς ένα τραγούδι του Καρβέλα θα ρώταγα “γιατί;”» ήταν το σχόλιό της για την καριέρα της που κατά 99,9% όπως είπε είναι με τραγούδια του πρώην συζύγου της.

Όσο για τον χωρισμό τους και πώς έχουν καταφέρει να είναι τόσο καλοί φίλοι, είπε:

«Οι άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί πρέπει να τιμούν αυτή τη σχέση για πάντα. Εύκολα είπαμε ότι πρέπει να χωρίσουμε, δύσκολα χωρίσαμε. Κλάψαμε πολύ, στεναχωρηθήκαμε πολύ, φοβηθήκαμε πολύ».

Για την κόρη της: «Η Σοφία είναι βιβλίο στη ζωή μου. Είμαι πολύ περήφανη. Επιτέλους δεν μαλώνουμε πια. Ίσως την εκνεύριζα χωρίς να το καταλαβαίνω. Σαν μαμά διάσημη την ενοχλούσε, με ήθελε μόνο μαμά της. Όταν πήγε στην Αμερική και έφτιαξε τη δική της καριέρα, τη  θαυμάζω πάρα πολύ».

«Πριν γεννήσω φοβόμουν πάρα πολύ και έκλαιγα, ο Νίκος μου έγραψε ένα τραγούδι πάνω στο κρεβάτι μας και ψάχνουμε να το βρούμε. Φοβόμουν μην πεθάνω επειδή έπρεπε να κάνω καισαρική» είπε ακόμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments