Lifestyle

Απίστευτο: Δεν φαντάζεστε ποια Ελληνίδα πολιτικός ποζάρει σε σκάφος

Απίστευτο: Δεν φαντάζεστε ποια Ελληνίδα πολιτικός ποζάρει σε σκάφος
Απίστευτο: Δεν θα το πιστέψετε ποια γνωστή Ελληνίδα πολιτικός δημοσίευσε φωτογραφικό της στιγμιότυπο σε κότερο ενώ απολαμβάνει τις διακοπές της.

Πρόκειται για ένα απίστευτο πρόσωπο το οποίο διέγραψε την δική του πορεία στις εξελίξεις της περασμένης 10ετίας.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την εικόνα της – κάποτε – σκαρφαλωμένης στα κάγκελα (κυριολεκτικά) της ΕΡΤ την εποχή που έπεσε το «μαύρο». Ποιος δεν θυμάται τον επιθετικό της λόγο και τον «επαναστατικό» χαρακτήρα της.

Ο λόγος για την… Ραχήλ Μακρή.

Η Ελληνίδα πολιτικός πραγματοποίησε μία δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει σε κότερο, φορώντας το μαγιό της.

Απίστευτο: Δείτε παρακάτω την επίμαχη φωτογραφία:

Απίστευτο

Λίγα λόγια για την ίδια

Η Ραχήλ Μακρή (Πτολεμαΐδα, 13 Ιουνίου 1973) είναι Ελληνίδα πολιτικός και πρώην βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Προσωπική ζωή και σπουδές

Γεννήθηκε το 1973 στην Πτολεμαΐδα. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Καβάλας και έκανε μεταπτυχιακό στην Τραπεζική στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Μιλάει αγγλικά, ισπανικά και ιταλικά. Πριν από την ενασχόλησή της με την πολιτική εργάστηκε στο ΤΕΑΔΥ και στο Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Το 2020 συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στο τηλεοπτικό σόου Just the 2 Of Us, στο οποίο έλαβε μέρος μόνο στην πρώτη εκπομπή, καθώς αποχώρησε λόγω τροχαίου ατυχήματος. Ορισμένα ΜΜΕ έχουν ασχοληθεί με τα τατουάζ που φέρει στο σώμα της. Ένα από αυτά απεικονίζει ένα σπαρτιάτικο κράνος με το «Λ» των Λακεδαιμονίων.

Πολιτική σταδιοδρομία

Εξελέγη βουλευτής Κοζάνης με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012. Διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος στις 7 Οκτωβρίου του 2014. Στις 16 Οκτωβρίου του 2014, εντάχθηκε στους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς Βουλευτές.

Στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, συνεργάστηκε με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και εξελέγη βουλευτής Κοζάνης. Διαφώνησε με το τρίτο μνημόνιο, αποχώρησε από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. τον Αύγουστο του 2015 και ήταν μία από τους 25 βουλευτές που σχημάτισαν την Κ.Ο. της Λαϊκής Ενότητας. Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, ήταν υποψήφια με τη Λαϊκή Ενότητα στην περιφέρεια Αττικής. Τον Απρίλιο του 2016, γνωστοποίησε τη στήριξή της στο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Πλεύση Ελευθερίας.

Στις 25 Μαρτίου του 2017, από το Μελιδόνι Ρεθύμνου, ανακοίνωσε την ίδρυση του κινήματος Μέτωπο Νίκης. Στις 28 Φεβρουαρίου 2021 ανακοίνωσε τη συνεργασία του κόμματος της με το κόμμα Ελεύθεροι Άνθρωποι του Γιώργου Τράγκα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments