Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου: Η «Super Κατερίνα» κάνει πρεμιέρα στον Alpha

Κατερίνα Καινούργιου: Η «Super Κατερίνα» κάνει πρεμιέρα στον Alpha
Κατερίνα Καινούργιου: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 10:00 στον Alpha

Είστε έτοιμοι; Έρχεται η Super Κατερίνα, με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου, το πιο super πρωινό, τηλεοπτικό μαγκαζίνο με την πιο super παρέα! Φρέσκο, χαρούμενο, συναρπαστικό, ενημερωμένο, καθηλωτικό, συναισθηματικό και πολύ πολύ αληθινό!

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία στον τηλεοπτικό σταθμό του OPEN, με την πρωινή της εκπομπή “Ευτυχείται” να κλείνει πρώτη στη σεζόν 2020-2021, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε μεταγραφή για τον Alpha και θα υποδέχεται το τηλεοπτικό κοινό της…στις 10 το πρωί!

Η παραγωγή της εκπομπής είναι της Barkingwell Media με Project Manager τον Θέμη Μάλλη, ενώ στην αρχισυνταξία είναι ο Χρήστος Αϊβαλιώτης και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Δημήτρης Σταματόπουλος.

Τι θα δούμε στην Super Κατερίνα

Η Κατερίνα Καινούργιου, τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 10.00 μας υποδέχεται, δίνει χρώμα και ομορφαίνει τα πρωινά μας! Χαμογελάει, συγκινείται, αγαπάει! Λαμπερή, αισιόδοξη και ακομπλεξάριστη περιμένει τους τηλεθεατές στο καθημερινό, πρωινό τους ραντεβού!

Το πάνελ της εκπομπής

Στο πλάι της ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου και ο Γιάννης Πουλόπουλος συνθέτουν την ομάδα που θα κάνει στην κυριολεξία κάθε μέρα μας… «καινούργια». Για τρεις ώρες η super παρέα θα μας κρατά συντροφιά με πολύ ρεπορτάζ, χιούμορ, αποκαλύψεις, μεγάλες αποκλειστικότητες και πλούσιο παρασκήνιο από τον χώρο της showbiz.

Μαζί τους ο έμπειρος δημοσιογράφος, Χάρης Λεμπιδάκης με πολλά αποκλειστικά ρεπορτάζ και η Έλενα Πολυκάρπου που μεταφέρει πάντα πρώτη την είδηση! Η Μάρα Μεϊμαρίδη θα «μαγεύει» την ομάδα προσφέροντας ουσιαστικές συμβουλές σχέσεων και κυρίως ζωής με το δικό της, μοναδικό και ιδιαίτερο τρόπο.

Σεφ…η Κατερίνα Λένη!

Και πώς θα γίνεται πιο νόστιμη η μέρα; Με την Κατερίνα Λένη! Ο μοναδικός Ανδρέας Μικρούτσικος θα βρίσκεται μαζί τους με την έμπειρη ματιά του και το πάντα καυστικό του σχόλιο.

Super Κατερίνα από τη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στις 10:00 π.μ. στον Alpha!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments