Ελλάδα

Ράλλυ Ακρόπολις: Κλειστός αύριο ο σταθμός του μετρό Σύνταγμα

Ράλλυ Ακρόπολις: Κλειστός αύριο ο σταθμός του μετρό Σύνταγμα
Ράλλυ Ακρόπολις: Νέες έκτακτες ρυθμίσεις ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ, εξαιτίας της διεξαγωγής αύριο Πέμπτη 09 Σεπτεμβρίου, του «Ράλλυ Ακρόπολις».

Ρυθμίσεις στα μέσα σταθερής τροχιάς ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ για την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, λόγω της διεξαγωγής του «Ράλλυ Ακρόπολις».

Κατά αυτό τον τρόπο και με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας:

  • Ο σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα» θα είναι κλειστός και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν χωρίς στάση.
  • Τα δρομολόγια του Τραμ θα διεξάγονται με τερματικό σταθμό τη στάση «Κασομούλη» από την έναρξη των δρομολογίων και μέχρι νεότερης ενημέρωσης.

Ράλλυ Ακρόπολις: Η Ελλάδα επιστρέφει στον χάρτη του μηχανοκίνητου αθλητισμού

Το θρυλικό Ράλλυ Ακρόπολις επιστρέφει έπειτα από 8 έτη και τοποθετεί ξανά την χώρα μας στον χάρτη του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Τα ελληνικά βουνά έχουν «βάλει τα καλά τους» για να υποδεχθούν 55 πληρώματα από 24 χώρες, που θα αγωνιστούν σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες (WRC, WRC-2, WRC-3).

Από τις 9 μέχρι τις  12 Σεπτεμβρίου οι κορυφαίοι οδηγοί Ράλλυ θα ζήσουν τη μαγεία που προσφέρει το «Ράλλυ των Θεών» και θα αναμετρηθούν με τις δικές τους αντοχές και δυνάμεις στις σούπερ απαιτητικές ειδικές διαδρομές που έχουν σχεδιαστεί για τον αγώνα.

Οι 15 ειδικές διαδρομές

Το Ράλλυ Ακρόπολις αποτελείται από 15 ειδικές διαδρομές, με την τελετή εκκίνησης να δίνεται την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου στις 17:30 κάτω από τον ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Στις 18:00 θα ακολουθήσει η πρώτη ειδική του αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας, με το σημείο εκκίνησης να είναι η Λεωφόρος Αμαλίας και ο τερματισμός να οριοθετείται στο ύψος του ξενοδοχείου King George. Ράλλυ Ακρόπολις

Αναλυτικά η «COSMOTE 5G Athens Stage»:

Εκκίνηση Λ. Αμαλίας (ύψος εξόδου του Μετρό προ της εισόδου πάρκινγκ της Βουλής Των Ελλήνων) – συνέχεια Λ. Αμαλίας – περιστροφή γύρω από την ειδικά διαμορφωμένη κατασκευή (roundabout) στο ύψος του Μ.Α.Σ. – συνέχεια Λ. Αμαλίας – αριστερά Β. Γεωργίου Α΄ – συνέχεια Β. Γεωργίου Α΄ – αριστερά Πλατεία Συντάγματος – περιστροφή γύρω από την ειδικά διαμορφωμένη κατασκευή (roundabout) στο ύψος της οδού Ερμού – συνέχεια Πλατεία Συντάγματος – αριστερά Όθωνος – συνέχεια Όθωνος – αριστερά Λ. Αμαλίας – συνέχεια Λ. Αμαλίας – περιστροφή γύρω από την ειδικά διαμορφωμένη κατασκευή (roundabout) στο ύψος του Μ.Α.Σ. – συνέχεια Λ. Αμαλίας – αριστερά Β. Γεωργίου Α΄ – συνέχεια Β. Γεωργίου Α΄ – Τερματισμός (ύψος ξεν/χείου King George).

Από την Παρασκευή και μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα, την Κυριακή, το ενδιαφέρον θα μετατοπιστεί στα εδάφη της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments