Lifestyle

Ελευθερία Ελευθερίου: Αναστατώνει με μικροσκοπικό μπραζίλ

Ελευθερία Ελευθερίου: Αναστατώνει με μικροσκοπικό μπραζίλ
Ελευθερία Ελευθερίου: Κόλαση η πρώην Survivor, ανεβάζει τις θερμοκρασίες.

Η θερμοκρασία μπορεί να έπεσε, αλλά φροντίζει η Ελευθερία Ελευθερίου να την ανεβάζει ξανά με τις καυτές φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Κύπρια τραγουδίστρια συνεχίζει τις διακοπές της δηλώνοντας φανατική θαυμάστρια του καλοκαιριού. Οι εξορμήσεις στις παραλίες και οι βουτιές στη θάλασσα δεν έχουν σταματήσει για την πρώην Survivor. Οι φωτογραφίες που ανέβασε από το νερό είναι σκέτη κόλαση και το μικροσκοπικό της μπικίνι αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της και αφήνει εντελώς ακάλυπτα τα θεσπέσια οπίσθιά της.

«Δεν ήμουν ποτέ fan της γυμναστικής, απλώς τα τελευταία χρόνια έχω μπει στη διαδικασία να γυμνάζομαι λίγο πιο εντατικά. Πηγαίνω γυμναστήριο όσο πιο συχνά μπορώ και κάνω κυρίως αερόβιες ασκήσεις όπως ποδήλατο και πρόγραμμα με pesronal trainer. Μικρότερη είχα ασχοληθεί με τον στίβο και το άλμα εις μήκος και θεωρώ ότι το σώμα δεν ξεχνάει» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της.

Και για τα μυστικά της διατροφής της είχε τονίσει: «Προσέχω γενικά τη διατροφή μου ούτως ώστε να έχω και το περιθώριο να απολαμβάνω τη ζωή και το φαγητό. Δίαιτα πείνας δεν έχω κάνει ποτέ. Η διατροφή πρέπει να έχει στόχο πάνω απ’ όλα την καλή υγεία και όχι μόνο την εμφάνιση και το ωραίο σώμα»!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments