Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [09/08/2021]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη  [09/08/2021]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενισχύει το πάθος και τα έντονα συναισθήματα στις σχέσεις των ζωδίων.

Κριός

Τα ερωτικά σου παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα, ειδικά αν είσαι ελεύθερη. Οι πεταλούδες στο στομάχι σου, μπορούν πολύ εύκολα να μετατραπούν σε άγχος αν σκέφτεσαι υπερβολικά ένα ρομαντικό ζήτημα.Γι’ αυτό είτε είσαι ελεύθερη είτε έχεις ξεκινήσει μια ερωτική σχέση, η ώθηση στην αυτοπεποίθησή σου μπορεί να σώσει την ημέρα. Προσπάθησε όμως να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε πρόκληση σαν ένα ρομαντικό όνειρο που χρειάζεται λίγη περισσότερη προσπάθεια ή δέσμευση τώρα.

Ταύρος

Θα είναι εκπληκτικό και ευπρόσδεκτο αν ο εραστής σου, δείχνει ενδιαφέρον για κάτι που είναι σημαντικό για σένα.Όμως τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν περίπλοκα αν ξεπεράσει κάποια όρια και προσφέρει συμβουλές που μοιάζουν περισσότερο με οδηγίες.Τίποτα δεν χρειάζεται να γίνει δραματικό. Μπορεί απλά να έχει περισσότερη διορατικότητα που θα σου φανεί χρήσιμη. Μόλις ακούσεις τη συμβουλή του… προχώρησε.

Δίδυμοι

Σκάψε βαθιά για να βρεις την ευελιξία σου αυτή τη στιγμή, επειδή σε περιμένουν ρομαντικές προκλήσεις στη σχέση σου. Περίμενε το απροσδόκητο και ετοιμάσου για γρήγορες κι έξυπνες λύσεις. Αντί να προσπαθήσεις να προβλέψεις τυχόν ανατροπές, απλώς ακολούθησε τη ροή. Πρέπει να πιστέψεις πως διαθέτεις αρκετή συναισθηματική αντοχή για να ξεπεράσεις αυτή τη σύντομη αναταραχή.

Καρκίνος

Τα μάτια και τα αυτιά σου θα σε παραπλανήσουν αυτή τη στιγμή, γι’ αυτό πρόσεξε πώς αντιδράς σε μια ξαφνική ρομαντική αναταραχή. Μπορεί να γνωρίζεις μόνο μέρος των πληροφοριών που χρειάζεσαι, για να έχεις την ευκαιρία να αντιδράσεις σωστά. Η κοσμική σου αποστολή στα ερωτικά σου είναι να παραμείνεις ήρεμη, καθώς ξετυλίγονται ασυνήθιστες ή απρόβλεπτες συνθήκες.

Λέων

Τα ταραγμένα συναισθήματα θα σε κάνουν να νιώσεις αβεβαιότητα για κάτι που θέλεις να προχωρήσεις στα ερωτικά σου. Όμως κάθε ρομαντική σύνδεση έχει πάντα «την άμπωτη και την πλημμύρα της»… γι’ αυτό οπότε προσπάθησε να μην πάρεις αποφάσεις μέχρι να σου δοθεί το πράσινο φως από την καρδιά σου. Η διαίσθηση της καρδιάς σου όχι μόνο θα σου πει την αλήθεια, αλλά θα σε οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση – αν της δώσεις μια ευκαιρία.

Παρθένος

Θα έχεις σοφία βασισμένη στην εμπειρία σου από ένα άτομο τουλάχιστον. Η γνώμη κάποιου άλλου για τα ερωτικά ή σεξουαλικά σου θέματα, ίσως αλλάξει την προοπτική σου. Ακριβώς εκεί που νόμιζες πως είχες καταλάβει τα πάντα, θα ανακαλύψεις απροσδόκητες συμβουλές ή πληροφορίες που ανοίγουν την πόρτα σε παθιασμένες δυνατότητες που περιμένουν να εξερευνηθούν!

Ζυγός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου ενθαρρύνει μια συναισθηματική ματιά προς τα πίσω. Αυτό θα σε βοηθήσει να αφήσεις τις παλιές πληγές που σχετίζονται με το συναισθηματικό σου παρελθόν, επίσης. Για να αγκαλιάσεις περισσότερο πάθος ή μια βαθύτερη σύνδεση με κάποιον, άφησε αυτήν την αποσκευή…. για να δημιουργήσεις τον απαραίτητο χώρο. Όμως, μέχρι να κάνεις ειρήνη με το παρελθόν, μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που σχετίζονται με το παρόν ή το μέλλον.

Σκορπιός

Πότε ήταν η τελευταία φορά που άφησες το παιδί μέσα σου να διασκεδάσει? Δεν θέλεις να αντιμετωπίζεις με ελαφρότητα ή χαζομάρα τα ερωτικά σου. Όμως δεν πρέπει να ανησυχείς μήπως φανείς περίεργη ή ευάλωτη απέναντι στον εραστή σου, αν αγκαλιάσεις ένα κύμα διασκέδασης που προσφέρεται. Το γέλιο μπορεί όχι μόνο να σε αναζωογονήσει, αλλά να γίνει το τέλειο αφροδισιακό που έχετε ανάγκη σαν ζευγάρι!

Τοξότης

Ποιος σε υποστηρίζει τώρα? Μάλλον είναι ο εραστής ή ο πιθανός αγαπημένος σου. Αυτός είναι! Αν είχες συνηθίσει να προσφέρεις έναν ώμο για να ακουμπήσει το ταίρι σου όταν πέρναγε δύσκολα, τώρα μπορεί να είναι αυτός που ανταποδίδει την ευγένεια και την καλοσύνη σου. Είναι εκεί για σένα, με τον τρόπο που τον χρειάζεσαι. Γι’ αυτό αγκάλιασε την συμπαθητική του υποστήριξη.

Αιγόκερως

Η Σελήνη επηρεάζει την καριέρα και το κύρος σου τώρα. Μην της επιτρέψεις όμως να ρίξει τόσο έντονα το φως του προβολέα και στα δύο. Στην πραγματικότητα, αν οι επαγγελματικές σου ασχολίες έχουν προκαλέσει άγχος και ένταση, ζήτησε από αυτόν που αγαπάς – με ηρεμία και αγάπη- να σου προσφέρει ένα χαλαρωτικό μασάζ. Μερικά κεριά και σέξι αρώματα θα δημιουργήσουν το τέλειο σκηνικό, για να σχηματιστεί ή να ανθίσει τώρα ο έρωτάς σας.

Υδροχόος

Αν παλεύεις με μια συγκεκριμένη απόφαση, είναι ένδειξη ότι χρειάζεσαι κάποια συμβουλή για τη δουλειά σου ή να τη μοιραστείς με κάποιον άλλον. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, δέξου συναισθηματική και πρακτική υποστήριξη που μπορεί να προέρχεται από τον εραστή σου ή κάποιο κοντινό σου πρόσωπο. Δεν χρειάζεται να αγωνίζεσαι μόνη σου όταν μπορείς να έχεις έναν ιδανικό συνεργάτη δίπλα σου.

Ιχθύες

Υπάρχει μια σοφία που συνδέεται με τις παραδοσιακές απόψεις που έχουν ορισμένοι άνθρωποι – μεγαλύτεροι από σένα- για θέματα της καρδιάς. Είτε πρόκειται για αδέλφια, τους γονείς, ή ακόμη και τους παππούδες σου – όποιος και αν είναι – η παθιασμένη πρόοδος μπορεί να γίνει με τον παλιό πατροπαράδοτο τρόπο. Δες λοιπόν τι συμβαίνει αν γράψεις ένα ερωτικό γράμμα, ένα ποίημα ή αν προσφέρεις κάτι δημιουργικό… που γνωρίζεις πως θα αγγίξει την καρδιά κάποιου πολύ ιδιαίτερου για σένα ατόμου!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments