Ελλάδα

Καβάλα: «Τρελή» πορεία λευκού φορτηγού που καταλήγει σε στέγη σπιτιού

Καβάλα: «Τρελή» πορεία λευκού φορτηγού που καταλήγει σε στέγη σπιτιού
Οι εικόνες από την Καβάλα κόβουν την ανάσα. Το φορτηγό έχει αναπτύξει ταχύτητα όταν ξαφνικά ο οδηγός είναι αδύνατον να το κρατήσει στο δρόμο. Το τροχαίο είναι αναπόφευκτο και οι εικόνες κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη στην Καβάλα καθώς ένα λευκό φορτηγό κατέληξε σε μια στέγη σπιτιού.

Ένα μικρό φορτηγό κινούμενο στον δρόμο του Παληού και στο ύψος Γλάστρες εξετράπη της πορείας του και αφού προσέκρουσε σε προστατευτική μπάρα “προσγειώθηκε” στην στέγη ενός σπιτιού από την κάτω μεριά του δρόμου.

Καβάλα: Το βίντεο ντοκουμέντο

Στα βίντεο ντοκουμέντα βλέπουμε τα τελευταία δευτερόλεπτα της «τρελής» πορείας του. Ο οδηγός φαίνεται να έχει αναπτύξει ταχύτητα σε ένα δρόμο που δείχνει ολισθηρός. Όταν πατάει φρένο για να κόψει, καθώς πλησιάζει σε στροφή, το βαρύ όχημα φεύγει από το δρόμο και καταλήγει στη στέγη του σπιτιού.

Οι ένοικοι του σπιτιού πετάχτηκαν από το σπίτι και είδαν έκπληκτοι τις εικόνες που βλέπετε παρακάτω. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο για να μεταφέρει τον τραυματισμένο οδηγό σε νοσοκομείο. Δείτε τις εικόνες του proininews.gr

H Καβάλα είναι πόλη της Μακεδονίας, έδρα του δήμου Καβάλας και πρωτεύουσα της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας στην Ανατολική Μακεδονία.

Ο μόνιμος πληθυσμός της πόλης ανέρχεται τους 54.027 κατοίκους, καθιστώντας την ως η 4η μεγαλύτερη πόλη στην περιοχή της Μακεδονίας, σύμφωνα με την απογραφή του 2011. Είναι κτισμένη στους πρόποδες του όρους Σύμβολο. Μέσω της Εγνατίας Οδού απέχει 650 χιλιόμετρα από την Αθήνα και 160 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη.Η ιστορία της πόλης ξεκινά από τους Προϊστορικούς χρόνους και εκτείνεται μέχρι σήμερα.

Οι αναφορές για αυτήν από την μία χάνονται στις ομηρικές αφηγήσεις και από την άλλη καταγράφονται στα αρχεία της Αθηναϊκής Συμμαχίας. Από την μία η πόλη έγινε παγκοσμίως γνωστή για την άφιξη των δημοκρατικών στρατευμάτων της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας ενόψει της ιστορικής μάχης των Φιλίππων και από την άλλη για την άφιξη του Αποστόλου Παύλου το 49 μ.Χ., κάνοντας την Νεάπολη (σημερινή Καβάλα) πρώτη ευρωπαϊκή πόλη που δέχτηκε τον Χριστιανισμό. Είναι διάσημη για τα μεγαλοπρεπή έργα Βυζαντινών και Τούρκων (όπως το Κάστρο και οι Καμάρες) όσο και για το ότι αποτέλεσε γενέτειρα του Μεχμέτ Αλί, αντιβασιλέα της Αιγύπτου. Παράλληλα η νεότερη ιστορία της πόλης παρουσιάζει εξίσου ενδιαφέρον, τόσο για την καπνεργασία και τις πρώτες απεργίες στα Βαλκάνια (1896) όσο και για την πλούσια βιομηχανική δραστηριότητα με κυρίαρχη αυτή του μαύρου χρυσού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments