Lifestyle

Big Brother: Η Χριστίνα Ορφανίδου με μάγειρα του MasterChef

Big Brother: Η Χριστίνα Ορφανίδου με μάγειρα του MasterChef
Big Brother: Η χυμώδης και εκρηκτική Χριστίνα Ορφανίδου, φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα σε έναν από τους πρωταγωνιστές του περυσινού MasterChef.

Τον «μάγειρα της καρδιάς της» φαίνεται πως βρήκε η εντυπωσιακή πρώην παίκτρια του Big Brother, Χριστίνα Ορφανίδου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @xristinavsp

Πρόκειται για μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες που εμφανίστηκαν στην ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια. Τα έχει όλα, φυσική ομορφιά, είναι χυμώδης, εκρηκτική.

Μια γυναίκα από εκείνες που «γυρίζουν κεφάλια» σε κάθε πέρασμά της. Έγινε talk off the town μετά τις αποκαλύψεις με το sex tape που διέρρευσαν, η ίδια το αντιμετώπισε on camera και εν τέλει το άφησε πίσω της. Η ζωή συνεχίζεται, εξάλλου. Και για τη Χριστίνα Ορφανίδου αυτό ισχύει στον απόλυτο βαθμό.

Η καυτή «παίκτρια πόκερ», που έγινε γνωστή μέσα από τον περσινό κύκλο του Big Brother, μπορεί να μην ήταν νικήτρια. Μπορεί να μην ήταν καν στους φιναλίστ, αλλά το παιχνίδι της έκανε καλό. Από κάθε άποψη. Και όπως φαίνεται, και προσωπική. Καθώς οι φήμες τη θέλουν να έχει έρθει πιο κοντά (πολύ πιο κοντά για την ακρίβεια) με τον Στέφανο Χίλα. Έναν από τους παίκτες του προηγούμενου MasterChef.

Ότι οι δυο τους έχουν άριστες σχέσεις είναι ξεκάθαρο. Είναι απλά φίλοι, όμως, ή είναι κάτι παραπάνω; Δυο νέα παιδιά, όμορφα, που δεν κρύβουν ότι είναι και «παιχνιδιάρηδες» δύσκολα θα μπορούσαν να μην έρθουν πιο κοντά. Η χημεία, βλέπετε, είναι εμφανής. Και προκύπτει και από τα κοινά βίντεο που ανέβασαν την Τρίτη οι δυο τους.

Χριστίνα Ορφανίδου και Στέφανο Χίλας πήγαν μαζί για φαγητό. Έχοντας μαζί τους, μάλιστα, την πρώτη Ελληνίδα MasterChef, Μαργαρίτα Νικολαΐδου και στη συνέχει όλοι μαζί πήγαν σε σπίτι, όπου και παρακολούθησαν, σχολίασαν το The Bachelor.

Big Brother: Δείτε την εντυπωσιακή Χριστίνα αλλά και τον «φίλο» της Στέφανο κατά την έξοδό τους:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments