Οικονομία

Επανεκκίνηση Τουρισμού: Δεύτερη ευκαιρία για επιχειρήσεις που είχαν απορριφθεί

Επανεκκίνηση Τουρισμού: Δεύτερη ευκαιρία για επιχειρήσεις που είχαν απορριφθεί
Επανεκκίνηση Τουρισμού: Δεύτερη ευκαιρία έχουν οι επιχειρήσεις που είχαν απορριφθεί στο πρόγραμμα επανεκκίνηση τουρισμού.

Δεύτερη ευκαιρία έχουν οι επιχειρήσεις που είχαν απορριφθεί στο πρόγραμμα επανεκκίνηση τουρισμού. Δημοσιεύθηκε η δεύτερη τροποποίηση της Πρόσκλησης Υποβολής Αιτήσεων Χρηματοδότησης Επενδυτικών Σχεδίων στη Δράση «Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης Πληττόμενων από την Πανδημία Τουριστικών Επιχειρήσεων Φιλοξενίας – ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ» του ΕΠΑνΕΚ.

Τι αναφέρει η απόφαση

Σύμφωνα με αυτή, οι επιχειρήσεις, των οποίων η αίτηση χρηματοδότησης που θα υποβληθεί έως την Τετάρτη 29/9/2021 και ώρα 17:00 έχει απορριφθεί, δύνανται μετά την έκδοση της σχετικής απορριπτικής απόφασης να υποβάλουν νέα αίτηση χρηματοδότησης. Η αίτηση αυτή μπορεί να υποβληθεί μέχρι και την Παρασκευή 29/10/2021 και ώρα 17:00. Το δικαίωμα νέας υποβολής παύει να υφίσταται σε περίπτωση που η επιχείρηση αυτή ενταχθεί στη Δράση.

Αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας Απόφασης είναι η συνημμένη Αναλυτική Πρόσκληση της Δράσης και τα Παραρτήματα αυτής όπου έχουν ενσωματωθεί όλες οι τροποποιήσεις και συμπληρώσεις. Δ. Η παρούσα να δημοσιευθεί στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ και να αναρτηθεί στις ιστοσελίδες της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ http://www.antagonistikotita.gr, του ΕΣΠΑ https://www.espa.gr, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και του ΕΦΕΠΑΕ http://www.efepae.gr. Ε. Αναλυτικές πληροφορίες και ενημέρωση παρέχονται από το Γραφείο Πληροφόρησης της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ στο τηλέφωνο 801 11 36 300, στο email επικοινωνίας: [email protected], και από τον ΕΦΕΠΑΕ στο τηλέφωνο 210 6985210, στο e-mail επικοινωνίας: [email protected] καθώς και από τους εταίρους του ΕΦΕΠΑΕ.

Δείτε την απόφαση ΕΔΩ

Γιάννης Τσακίρης: Το επόμενο δεκαήμερο ξεκινούν πληρωμές για την “Επανεκκίνηση του Τουρισμού”

Την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου εντάχθηκαν οι πρώτες επιχειρήσεις στη Δράση «Επανεκκίνηση Τουρισμού», σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γιάννης Τσακίρης.

Σύμφωνα με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «για 1η φορά οι πληρωμές ξεκινούν να καταβάλλονται, προτού κλείσει η σχετική δράση, αφού θα ξεκινήσουν το επόμενο 10ημερο».

Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα για την επανεκκίνηση του τουρισμού

  • Επιδότηση κεφαλαίου κίνησης πληττόμενων από την πανδημία τουριστικών επιχειρήσεων φιλοξενίας – Επανεκκίνηση Τουρισμού
  • Στήριξη της λειτουργίας των επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου μετά την επανεκκίνηση της λειτουργίας τους και ενόψει της επίσημης έναρξης της τουριστικής δραστηριότητας για το 2021 υπό το καθεστώς της πανδημίας της νόσου COVID-19.
  • Η στήριξη των επιχειρήσεων θα πραγματοποιηθεί με την παροχή επαρκούς ρευστότητας για την επανεκκίνηση της οικονομικής δραστηριότητάς τους, μέσω της μη επιστρεπτέας ενίσχυσης μέρους του κεφαλαίου κίνησης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments