Ειδήσεις

Ποδοσφαιριστής ξεσπά μετά τον χωρισμό του από παρουσιάστρια

Ποδοσφαιριστής ξεσπά μετά τον χωρισμό του από παρουσιάστρια
Δυο μόνο μήνες μετά τον χωρισμό του, ξεσπά μέσω Instagram και αφήνει πολλά υπονοούμενα.
Δυο μόνο μήνες μετά τον χωρισμό του, ξεσπά μέσω Instagram και αφήνει πολλά υπονοούμενα.

Ο λόγος για τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου τον διεθνή Κύπριο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ. Ο μπαλαδόρος χώρισε από την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Ευριπίδου με την οποία παντρεύτηκε στις 11 Σεπτεμβρίου το 2014 στη Μύκονο, σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, ενώ μέσα από τον γάμο τους απέκτησαν δύο παιδάκια, την Αριάδνη και τον μικρό Νικόλα.

Ο ποδοσφαιριστής είναι ιδιαίτερα ενεργός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έτσι προχώρησε σε μια ανάρτηση που αφήνει πολλά ερωτηματικά, καθώς όπως φαίνεται κάτι τον ενόχλησε πολύ.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Αισχροί ψεύτες… Το χειρότερο είδος ανθρώπων! Infamous liers… The worst kind of people!».

Ο ΑΠΟΕΛ είναι κυπριακή ποδοσφαιρική ομάδα που αποτελεί το σημαντικότερο και μακροβιότερο τμήμα του σωματείου του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ελλήνων Λευκωσίας.

Η Ιστορία του ΑΠΟΕΛ μας πηγαίνει στις 8 Νοεμβρίου 1926 όταν κάπου 40 άτομα μαζεύτηκαν στο ζαχαροπλαστείο του Χαράλαμπου Χ”Ιωάννου στην οδό Λήδρας με σκοπό τη δημιουργία του ΠΟΕΛ (ο οποίος μετονομάστηκε 2 χρόνια αργότερα σε ΑΠΟΕΛ), της ομάδας που δίκαια στη πορεία του χρόνου θα αποκτούσε τον τίτλο του “θρύλου”.

Οι εμπνευστές και μετέπειτα ιδρυτές του ΑΠΟΕΛ (Γεώργιος Πούλιας, Α. Αρτέμης, Χρ. Πικής, Χρ. Συμεωνίδη, Χρ. Καρδίτσας και Οθ. Κυριακίδης) τον Οκτώβριο του 1926 συγκεντρώθηκαν στο σπίτι του Α. Αρτέμη και θεμελίωσαν το σύλλογο της Λευκωσίας. Προτού όμως φτάσουμε στην γενέθλια για τον ΑΠΟΕΛ ημερομηνία της 8ής Νοεμβρίου 1926, προηγήθηκαν κάποια άλλα γεγονότα.

Το 1922 ο αείμνηστος Γεώργιος Πούλιας, ήλθε στη Κύπρο από την Ελλάδα προκειμένου να αναλάβει τη διαχείριση της επιχείρησης “Καπνοβιομηχανίας Διανέλλου και Βεργόπουλου” αντικαθιστώντας τον Βεργόπουλο.

Ο Γεώργιος Πούλιας λίγες βδομάδες μετά την άφιξη του στην Κύπρο αναμείχθηκε στα εσωτερικά προβλήματα των υπαρχόντων εκείνη την εποχή ποδοσφαιρικών σωματείων, δηλαδή του Τράστ και του Πανεργατικού. Η δυσαρέσκεια του Πούλια όμως ως προς τον τρόπο επιλογής των μελών του Τραστ αποτέλεσε την αφορμή για να ιδρύσει αργότερα ένα καινούργιο σωματείο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments