Lifestyle

Η Κυριακή της Φάρμας έχει τα πιο ωραία οπίσθια

Η Κυριακή της Φάρμας έχει τα πιο ωραία οπίσθια
Η Κυριακή της Φάρμας έχει τα πιο ωραία οπίσθια και το απέδειξε με ακόμα μια φωτογραφία που έβαλε φωτιά στο Instagram.

Είναι μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές… αλήθειες της γαλανόλευκης ζωής: κατά καιρούς στα (πάσης φύσεως) ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης έχουμε δει ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της χώρας μας.

Γυναίκες από εκείνες που κάνουν τους άντρες να πάθουν, κατά το κοινώς λεγόμενο, «ντουβρουτζά» και να παραμιλάνε σε γλώσσες που ακόμα και οι πιο φημισμένοι γλωσσολόγοι δεν έχουν αποκρυπτογραφηθεί.

Αδιαμφισβήτητα, μία από τις πιο όμορφες κοπέλες της μικρής οθόνης είναι η Κυριακή Κατσογρεσάκη, αναφέρει το instanews. Η, γνωστή πια, αεροσυνοδός και οσονούπω πιλότος βρέθηκε στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1 κι άφησε τους πάντες άφωνους με τις αδιανόητες αναλογίες της.

Και μπορεί το ριάλιτι του ΑΝΤ1 να έριξε αυλαία για την τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε, όμως μετά το παιχνίδι η πανέμορφη Κυριακή συνέχισε να είναι ενεργή μέσω του προσωπικού της προφίλ στα social media.

Προσφάτως, μάλιστα, ανέβασε μια φωτογραφία που δείχνει το… δυνατό της σημείο σε πρώτο πλάνο, κάνοντας τους πάντες ν’ αναφωνήσουν πως δεν υπάρχει καλύτερος!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments