Lifestyle

Η Μαντόνα τοπλες: Γδύθηκε για τολμηρές πόζες

Η Μαντόνα τοπλες: Γδύθηκε για τολμηρές πόζες
Μαντόνα: Η βασίλισσα της ποπ έβγαλε τα ρούχα της και έμεινε μόνο με ένα εσώρουχο που δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία.

Σε νέες τολμηρές πόζες εμφανίζεται η Μαντόνα στις φωτογραφίες που πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η βασίλισσα της ποπ εμφανίζεται τοπλες φορώντας μόνο ένα μικροσκοπικό στρινγκ εσώρουχο κι ένα διχτυωτό καλσόν και ξεσήκωσε τους απανταχού θαυμαστές της.

Η Μαντόνα είναι γνωστή λάτρης του γυμνισμού και έχει κορμί – λαμπάδα παραμένοντας ένα sex symbol. Η σούπερ σταρ με λάγνο βλέμμα προς την κάμερα άφησε τα στήθη της ελεύθερα, καλύπτοντας τα με τα χέρια της ή με ένα αστέρι μετά στην επεξεργασία των φωτογραφιών.

Ξαπλωμένη στο κρεβάτι της με το μαύρο στρινγκ κ το διχτυωτό καλσόν σε κάποιες φωτογραφίες είναι ξυπόλυτη με άσπρα, μακριά γάντια στα χέρια και σε κάποιες άλλες με μαύρες γόβες και γάντια. Με τα αξεσουάρ που παραπέμπουν σε πονηρές πράξεις η Μαντόνα έδωσε το μήνυμά της μέσα από τη λεζάντα στην ανάρτησή της: «Τα αξεσουάρ είναι μια μορφή βασανισμού» δήλωσε η γοητευτική σταρ της ποπ.

Σε μια εικόνα εμφανίζεται με ένα εκθαμβωτικό φόρεμα. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο σπίτι της Maddy στη Νέα Υόρκη. Πολλοί από τους φανατικούς υποστηρικτές της λάτρεψαν τα στιγμιότυπα, σχολιάζοντας απλώς emoji φωτιάς, ενώ άλλοι εικάζουν αν προσπαθούσε να βρει ένα φόρεμα για να παρακολουθήσει το Met Gala, που πραγματοποιείται στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου. «Φαίνεται ότι θα φορέσει το εμβληματικό της φόρεμα για Όσκαρ Όσκαρ στο MET», εικάζει ένας. «Εξαρτήματα για το Met Gala ??? !!» αναρωτήθηκε άλλος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments