Lifestyle

Lily Collins: Παντρεύτηκε τον Charlie McDowell

Lily Collins: Παντρεύτηκε τον Charlie McDowell
Lily Collins: Η πρωταγωνίστρια του Emily in Paris ντύθηκε νυφούλα και παντρεύτηκε με τον Charlie McDowell στο Dunton του Colorado.

Η Lily Collins και ο Charlie McDowell ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια μυστική τελετή στο Dunton Hot Springs του Colorado, σε ένα περιβάλλον κατακλυσμένο από στοιχεία της φύσης, όπως το πράσινο του δάσους, το καφέ από τις βουνοκορφές, αλλά και τα μοναδικά νερά από τους καταρράκτες.. Το ευτυχές γεγονός ανακοίνωσε η ίδια η Lily Collins μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram την Τρίτη.

Στη λεζάντα της γαμήλιας φωτογραφίας η ηθοποιός έγραψε: «Ποτέ δεν ήθελα να ανήκω σε κάποιον περισσότερο από τώρα και να ανήκω σε εσένα. Και τώρα γίνομαι σύζυγός σου. Στις 4 Σεπτεμβρίου 2021 ανήκουμε και επίσημα ο ένας στον άλλον για πάντα. Σε αγαπώ πάνω από όλα @charliemcdowell…».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Collins (@lilyjcollins)

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Netflix, «Emily in Paris», έκλεψε τις εντυπώσεις με το εκθαμβωτικό νυφικό της που φέρει την υπογραφή του Ralph Lauren, το οποίο δημιούργησαν για αυτήν οι διάσημοι στυλίστες Rob Zangardi και Mariel Haenn. Το νυφικό, το οποίο είχε ψηλό λαιμό, ταίριαξε άψογα με την δαντελένια κάπα και τα μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά.

Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε για πρώτη φορά το 2019 στο πλαίσιο της δουλειάς του και αρραβωνιάστηκε έναν χρόνο αργότερα, επέλεξε να πραγματοποιήσει τον γάμο του σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, που θύμιζε επίγειο παράδεισο και ταίριαζε απόλυτα με όλη τη φιλοσοφία της τελετής.

Τα γαμήλια κλικς παραπέμπουν σε άλλη εποχή, του αγνού έρωτα και της ανιδιοτελής αγάπης και αφοσίωσης, αποκαλύπτοντας την υπέροχη σχέση που έχουν. Η 32χρονη ηθοποιός και ο 38χρονος σκηνοθέτης είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

«Ποτέ δεν ήμουν πιο χαρούμενη» δηλώνει η πρωταγωνίστρια, αγκαλιά με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments