Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [10/09/2021]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [10/09/2021]
Ερωτοσκόπιο: Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενισχύει το πάθος και τα έντονα συναισθήματα στις σχέσεις των ζωδίων.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενισχύει το πάθος και τα έντονα συναισθήματα στις σχέσεις των ζωδίων.

Κριός

Ένα από τα πολλά και σπουδαία πράγματα για την Αφροδίτη, είναι ότι αντιπροσωπεύει όλα όσα σχετίζονται με την αγάπη, την άνεση και την πολυτέλεια. Φυσικά, αυτό περιλαμβάνει και τα χρήματα.Υπάρχει μια περίεργη σύνδεση μεταξύ αγάπης και χρημάτων στον κόσμο σου τώρα, ειδικά αν με τον εραστή σου έχετε ιδέες για να ενισχύσετε το κοινό ταμείο σας. Αν είσαι ελεύθερη ένας στενός σου φίλος θα έχει μια ιδέα… που θα σας αποφέρει χρήματα!

Ταύρος

Σίγουρα δεν κινείσαι απερίσκεπτα ή ανεύθυνα. Το να είσαι όμως πιο ανοιχτόμυαλη και δεκτική σε κάτι ή σε κάποιον που θέλεις να απορρίψεις… θα σε ωφελήσει.Μπορεί αυτό το άτομο ή αυτή η κατάσταση να σε προσκαλεί ή να σε ενθαρρύνει να κάνεις κάτι ασυνήθιστο, που σου δημιουργεί αβεβαιότητα.Όμως η παθιασμένη πρόοδος βασίζεται στο να είσαι λίγο πιο τολμηρή τώρα!

Δίδυμοι

Όσο και αν προσπαθείς, θα σου είναι δύσκολο να επικεντρωθείς αυστηρά στο παρόν ή στο μέλλον της ερωτικής σου ζωής. Αυτό μπορεί να οφείλεται ιδιαίτερα σε κάποιον από το παρελθόν, που απασχολεί το μυαλό ή τις σκέψεις σου. Η επικοινωνία όμως μ’ αυτό το άτομο θα είναι χρήσιμη με πολλούς τρόπους, ειδικά αν μπορεί να σου προσφέρει τη σοφία ή την παρηγοριά που χρειάζεσαι.

Καρκίνος

Η θέληση και η δεκτικότητα συνδυάζονται υπέροχα για να σε βοηθήσουν στην παθιασμένη σου πρόοδο τώρα. Αυτό ισχύει είτε είσαι ελεύθερη, είτε σε σχέση. Κάποιες περιστάσεις που μπορεί να σε κάνουν να γουρλώσεις τα μάτια σου από ενδιαφέρον, ίσως να τις καλωσορίσεις. Δες λοιπόν τι σου φέρνει η έξοδος από μια ζώνη άνεσης!

Λέων

Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, εμφανίζεται κάποιο άτομο, πρόθυμο να σε συναντήσει στα μισά του δρόμου με κάποιο τρόπο. Όμως μπορεί να διστάζεις να κάνεις αυτό που σου αναλογεί. Αναρωτήσου γιατί δεν είσαι πρόθυμη να αναλάβεις την πρωτοβουλία ή ενδεχομένως να διακινδυνεύσεις. Αυτό το άτομο είναι διατεθειμένο να μοιραστεί μαζί σου τα οφέλη από αυτό που θα προκύψει.

Παρθένος

Βρες τη δύναμη και απομακρύνσου από μια ζώνη άνεσης στο όνομα της αγάπης τώρα! Ο αυθορμητισμός στον συναισθηματικό σου κόσμο δεν είναι μόνο χρήσιμος… είναι απαραίτητος. Η σέξι διασκέδαση προσφέρεται αν κάνεις κάτι αυτοσχέδιο ή αποδεχτείς μια ξαφνική αλλαγή σε ένα σχέδιο. Δες λοιπόν, τις ευχάριστες εξελίξεις που σε περιμένουν αναταράζοντας λιγάκι τα νερά στην ερωτική σου ζωή!

Ζυγός

Μια ερωτική ευκαιρία που νόμιζες πως είχε σαλπάρει χωρίς εσένα, θα συνειδητοποιήσεις πως βρίσκεται ακόμα πολύ κοντά. Θα ωφεληθείς όμως περισσότερο αν εκτιμήσεις τις τρέχουσες ρομαντικές σου συνθήκες πριν τις επιδιώξεις ή τις αξιοποιήσεις. Μπορεί να χαρείς κάνοντας αυτήν τη σύντομη εκτίμηση, πριν προχωρήσεις δυναμικά.

Σκορπιός

Κάτι που πιστεύεις πως πρέπει να γίνει κατανοητό από τον εραστή σου ίσως σε μπερδεύει ή σε απογοητεύει. Πριν όμως μιλήσεις επιθετικά κατηγορώντας το αντικείμενο του πόθου σου σαν αδιάφορο ή αναίσθητο, βρες το χρόνο για να μπεις στη θέση του. Μπορεί να ήξερε πως κάτι ήταν σημαντικό για σένα…. δεν γνώριζε όμως πόσο σημαντικό ήταν!

Τοξότης

Σημαντικές εξελίξεις θα συμβούν έξω από τη συναισθηματική σου σφαίρα που θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις. Καθώς περιμένεις να καταλαγιάσει η σκόνη, θα έχεις την ευκαιρία να εστιάσεις στα ερωτικά σου. Ο ενθουσιασμός και η περιπέτεια σε άλλες περιοχές του κόσμου σου μπορούν να ωφελήσουν εξίσου την ερωτική σου ζωή… αν αξιοποιήσεις και εφαρμόσεις αυτήν την ενέργεια.

Αιγόκερως

Η σύνδεση με το βαθύ ρεαλισμό σου θα σε βγάλει από μια δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει η ερωτική σου ζωή. Μια εξέλιξη που μπορεί να αναγκάσει κάποιον άλλο να χάσει εντελώς την ψυχραιμία του ή να καταραστεί κάποιες αόρατες δυνάμεις… εσύ θα είσαι διατεθειμένη να το αποδεχτείς και να το δεις λογικά. Αν νομίζεις πως ο ήρεμος και ψύχραιμος τρόπος που αντιμετωπίζεις ό, τι προκύπτει δεν πέφτει στην αντίληψη του εραστή σου και δεν το θαυμάζει… τότε κάνεις μεγάλο λάθος!

Υδροχόος

Ακόμα κι αν προκύψει μια απροσδόκητη εξέλιξη στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου, δεν χρειάζεται να πανικοβληθείς. Καλωσόρισε ό, τι κι αν προκύψει. Επειδή δεν το είδες να έρχεται, αυτό δεν το κάνει λιγότερο μαγικό. Αγκάλιασε, λοιπόν, ό, τι συμβαίνει αυθόρμητα… γιατί μπορεί να είναι πραγματικά τονωτικό όσον αφορά την αγάπη και την οικειότητα τώρα!

Ιχθύες

Πρέπει να βρεις το κουράγιο και τη δύναμή σου τώρα. Αν είσαι ελεύθερη, τι σε εμποδίζει να μετρήσεις ως το δέκα, για να κάνεις μια τολμηρή κίνηση? Αν βρίσκεσαι σε σχέση, εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να εμπλακείς σε θερμές αλληλεπιδράσεις και βαθιές συζητήσεις μ’ αυτόν που αγαπάς. Οποιοδήποτε θέμα πιστεύεις πως είναι άβολο…. θα μπορέσει να επιλυθεί πολύ πιο εύκολα από όσο νομίζεις.

Πηγή: astrolive.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments