Ελλάδα

Γκάζι: Συμπλοκή νεαρών και πυροβολισμοί με τρεις τραυματίες

Γκάζι: Συμπλοκή νεαρών και πυροβολισμοί με τρεις τραυματίες
Γκάζι: Ένα νέο περιστατικό βίας έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας τα ξημερώματα της Κυριακής. Τρεις τραυματίες ο απολογισμός.

Συμπλοκή σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Γκάζι όταν δύο ομάδες νεαρών συνεπλάκησαν μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ΕΡΤ, κάποιο από τα εμπλεκόμενα άτομα έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε δύο φορές με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο στη βουβωνική χώρα καθώς και δύο τουρίστες που περίμεναν ταξί. Φωτιές Αττική

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι τουρίστες (Δανοί και οι δύο) τραυματίστηκαν ελαφρά. Ο ένας έχει τραυματισθεί στο γόνατο και ο άλλος στον αστράγαλο, από την ίδια σφαίρα, με τους τραυματίες να έχουν μεταφερθεί.

Γκάζι: Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών έχει αναλάβει την έρευνα για αυτό το νέο, αιματηρό περιστατικό.

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη πασίγνωστη παίκτρια ριάλιτι με 7 κιλά κοκαΐνη

Χειροπέδες σε παίκτρια γνωστού ριάλιτι πέρασε την Πέμπτη η αστυνομία, η οποία κατηγορείται μαζί με το σύντροφό της για κατοχή 7.8 κιλών κοκαΐνης. Η ποσότητα βρέθηκε σε σπίτι στη στη Νέα Σμύρνη.

Νέα Σμύρνη: Τι έχει γίνει γνωστό για το περιστατικό

«Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 9-9-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα), κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών. Επιπρόσθετα ο ημεδαπός κατηγορείται και για βία κατά υπαλλήλων. Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των ανωτέρω στη διακίνηση κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου Αθηνών και των Νοτίων Προαστίων, εντοπίστηκαν οι δύο ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός κατελήφθη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της ημεδαπής, βαλίτσα εντός της οποίας υπήρχαν -7- αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους -7- κιλών και -827- γραμμαρίων.

Ο ανωτέρω προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, κτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια του.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στην Αθήνα, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού συσκευασία με κοκαΐνη βάρους -0,1- γραμμαρίου. Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7.827,1- γραμμαρίων
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • το χρηματικό ποσό των -5.050- ευρώ
  • Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
  • δίκυκλη μοτοσυκλέτα
  • -3- συσκευές κινητής τηλεφωνίας

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments