Lifestyle

Ντιλέτα Λεότα: Για τους φίλους της μπάλας και όχι μόνο

Ντιλέτα Λεότα: Για τους φίλους της μπάλας και όχι μόνο
Ντιλέτα Λεότα: Είναι η πιο αναγνωρίσιμη γυναίκα δημοσιογράφος που ασχολείται με το ποδόσφαιρο και έχει έναν λογαριασμό στο Instagram που κάνει το ανδρικό κοινό να παραληρεί σε κάθε της ανάρτηση.

Δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, γιατί είναι πιο γνωστή πια και από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές που πρωταγωνιστούν στο δημοφιλές ιταλικό πρωτάθλημα της Serie A.

Κι όμως, καταφέρνει εδώ και μια τετραετία σχεδόν να επισκιάζει τους αστέρες του Campionato (όπως λεγόταν παλιότερα), τραβώντας όλα τα βλέμματα προς το μέρος της και κάνοντας γηπεδούχους, φιλοξενούμενους, διαιτητές, φιλάθλους και τηλεθεατές να μένουν με το στόμα ανοιχτό. Ο λόγος για τη γήινη, θεεϊκή ύπαρξη Ντιλέτα Λεότα!

Η πανέμορφη Ιταλίδα ξεκίνησε την καριέρα της στην αθλητική δημοσιογραφία πριν από μια πενταετία από την Serie B, τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου και ανέβηκε τάχιστα τα σκαλιά στην ιεραρχία.

Πλέον είναι η πιο αναγνωρίσιμη γυναίκα δημοσιογράφος που ασχολείται με το ποδόσφαιρο και έχει έναν λογαριασμό στο Instagram που κάνει το ανδρικό κοινό να παραληρεί σε κάθε της ανάρτηση.

Η Ντιλέτα ανεβάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα φωτογραφίες επιδεικνύοντας το αψεγάδιαστο κορμί της και οι καμπύλες της προκαλούν ζάλη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η τελευταία της ανάρτηση, αλλά και μερικές προηγούμενες) που… ξέκαναν κόσμο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments