Lifestyle

Camila Cabello Shawn Mendes: Έλαμψαν στα MTV Awards

Camila Cabello Shawn Mendes: Έλαμψαν στα MTV Awards
Camila Cabello Shawn Mendes: Το όμορφο ζευγάρι τράβηξε πάνω του όλα τα φλας των φωτογράφων στα MTV VMA.

Λάμψη αστέρων στο Μπρούκλιν χθες το βράδυ (12/9), στην τελετή των βραβείων του MTV. Ένα από τα λαμπερά ζευγάρια που ξεχώρισαν ήταν φυσικά η Camila Cabello και ο Shawn Mendes. Ο  Καναδός τραγουδιστής φορούσε ένα μακρύ λευκό σακάκι, λευκό παντελόνι και λευκό τοπ, ενώ η Λατίνα performer φορούσε ένα κόκκινο με ροζ φόρεμα με διακόσμηση με φιόγκο. Οι δυο τους επέλεξαν να μην ποζάρουν μαζί στο χαλί, με τον Μέντες να φτάνει πρώτος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη camila (@camila_cabello)

Ο Mendes ήταν υποψήφιος για το βραβείο «καλύτερο ποπ τραγούδι»  με το “Wonder”, ωστόσο νικητής αναδείχθηκε ο Justin Bieber με τους Daniel Caeser, Giveon με το «Peaches». Τόσο ο Mened, όσο και η Cabello είχαν Live Acts στη μεγαλοπρεπή σκηνή των MTV VMA.

Στο κόκκινο χαλί των VMA ο Mendes αποκάλεσε την Cabello ως «το κορίτσι μου», διαψεύδοντας με τον πιο χαρακτηριστικό κάθε σενάριο και φήμη περί χωρισμού. «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που βλέπω την κοπέλα μου να παίζει live. Νομίζω ότι το σόου της θα είναι θεαματικό”, είπε λίγο πριν από την έναρξης της βραδιάς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη shan! ♡ (@camzkisses)

Η έξοδος του ζευγαριού στην τελετή απονομής των MTV VMA ακολουθεί την προηγούμενη στις αρχές του μήνα, δημόσια εμφάνισή τους στο Μαϊάμι στο πλαίσιο της πρεμιέρας της ταινίας Cinderella που παίζει η Cabello στο Amazon Prime. Οι δυο καλλιτέχνες είναι μαζί πάνω από δύο χρόνια τώρα και τον Ιούλιο γιόρτασαν την επέτειό της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη shan! ♡ (@camzkisses)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments