Video

Κολυμβήτρια του Ολυμπιακού στο GNTM 4

Κολυμβήτρια του Ολυμπιακού στο GNTM 4
Κολυμβήτρια του Ολυμπιακού στο GNTM 4. Άφησε τις πισίνες για να περπατήσει με μαγιό στο ριάλιτι μοντέλων.

Η κολυμβήτρια του Ολυμπιακό, Όλγα Ντάλλα πήγε στο GNTM4. Η πανέμορφη αθλήτρια έβγαλε το σκουφάκι και άφησε για λίγο τις πισίνες για να περπατήσει με μαγιό μπροστά από την κριτική επιτροπή του ριάλιτι μοντέλων, που αποτελείται από τους Δημήτρη Σκουλό, Άγγελο Μπράτη, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Η 21χρονη, η οποία ήταν και η πρώτη κοπέλα, ασχολείται επαγγελματικά με το κολύμπι και συγκεκριμένα είναι μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού. Η νεαρή κολυμβήτρια, η οποία έχει γεννηθεί στο Μόναχο της Γερμανίας, πέρασε στην επόμενη φάση με τρία “ναι” και ένα “όχι” από την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, για το αρκετά γυμνασμένο σώμα της.

Όπως δήλωσε πήγε στον διαγωνισμό με σκοπό να δοκιμάσει τις ικανότητές της στο μόντελινγκ. Το αρκετά γυμνασμένο σώμα της ήταν κάτι που παρατήρησαν αμέσως οι κριτές και ήταν ο λόγος που η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου της έδωσε “όχι”. Η Όλγα, τελικά, πέρασε στην επόμενη φάση, καθώς πήρε τρία “ναι” από τον Δημήτρη Σκουλό, τον Άγγελο Μπράτη και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί. Το μαγιό της, μάλιστα, ήταν κάτι που δεν περίμεναν οι κριτές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments