Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Έσβησαν τη λέξη «σύζυγος» από το μνήμα της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Έσβησαν τη λέξη «σύζυγος» από το μνήμα της Καρολάιν
Γλυκά Νερά: Ο σύζυγός της Μπάμπτης Αναγνωστόπουλος ήταν αυτός που έκοψε το νήμα της ζωής της, σε μια υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Τέσσερις μήνες μετά τον θάνατο της 19χρονης Καρολάιν, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, η οικογένειά της αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στο μνήμα της άτυχης μητέρας.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται αδιάκοπα οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και την πιθανότητα ύπαρξης συνεργού.

Γλυκά Νερά: Αφαιρέθηκε η λέξη «σύζυγος» από το μνήμα

Σύμφωνα με την εκπομπή TLIVE, οι γονείς της αποφάσισαν να σβήσουν από το μνήμα της Καρολάιν τη λέξη «σύζυγος», καθώς ο άνδρας της είναι στη φυλακή για το συγκεκριμένο έγκλημα, ως ο άνθρωπος που της στέρησε τη ζωή. Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας, έχει ήδη την προσωρινή επιμέλεια του μικρού κοριτσιού της, που έχασε τόσο άδικα την μητέρα του πριν κλείσει τον πρώτο χρόνο ζωής του.

Σύμφωνα, δε, με τις ίδιες πληροφορίες, στην Αλόννησο, τον τόπο που μεγαλώνει το μικρό κορίτσι, βρίσκεται αυτή την περίοδο και η οικογένεια του πιλότου η οποία έχει το δικαίωμα να επισκέπτεται το παιδάκι.

Γλυκά Νερά: Ο ύποπτος ως συνεργός δεν εμπλέκεται στην δολοφονία

Το συγκεκριμένο άτομο που έχει στενές σχέσεις και με την οικογένεια της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς δεν φαίνεται να εμπλέκεται στην εν ψυχρώ δολοφονία της από τον σύζυγό της αλλά στα όσα ακολούθησαν του άγριου φονικού, όταν ο 33χρονος Αναγνωστόπουλος προσπαθούσε να κρύψει τα ίχνη του και να πείσει το πανελλήνιο ότι η Καρολάιν ήταν το θύμα μιας αποτρόπαιης φονικής ληστείας.

Σύμφωνα με τους έμπειρους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, θεωρείται βέβαιο ότι ο 32χρονος πιλότος είχε συνεργό, όχι κατά την τέλεση του φρικτού εγκλήματος αλλά μετά… προκειμένου να «σβήσει» τα ίχνη που θα πρόδιδαν την φρικαλέα πράξη του.

Τα απειλητικά τηλεφωνήματα στην ψυχολόγο της Καρολάιν

Άλλωστε, όπως είχε αποκαλύψει η Realnews, στις αρχές Αυγούστου, τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τις απειλές στην σύμβουλο ψυχικής υγείας, ερευνά η ΕΛ.ΑΣ, έχοντας στη διάθεσή της σοβαρές ενδείξεις για συνεργό του 32χρονου πιλότου στο φρικτό έγκλημα στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Συγκεκριμένα, η σύμβουλος ψυχικής υγείας είχε δεχτεί τρία απειλητικά μηνύματα από άγνωστο αριθμό, μέσω των οποίων ένας άνδρας, την απειλούσε. «…Θα σε σκοτώσω εάν δεν κάνεις αυτό που πρέπει», της έλεγε ο άνδρας με αγριεμένο ύφος, στο τηλέφωνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χρονική στιγμή που δέχεται αυτά τα απειλητικά τηλεφωνήματα η κα. Μυλωνοπούλου, είναι όταν πια είχε γίνει γνωστό πως η ίδια είχε κληθεί από την Ασφάλεια και είχε δώσει πλήρη κατάθεση, για τις συνεδρίες που έκανε με την 20χρονη σύζυγο του καθ’ ομολογία δολοφόνου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments