Lifestyle

Αναστασία Καρανικολάου: Η Ελληνίδα Καρντάσια έκανε κορμί θανατηφόρο

Αναστασία Καρανικολάου: Η Ελληνίδα Καρντάσια έκανε κορμί θανατηφόρο
Αναστασία Καρανικολάου: Πως μέσα σε μια δεκαετία άλλαξε ριζικά την εμφάνισή της και έγινε μια αθεράπευτα σeξι καλλονή.

Η Αναστασία Καρανικολάου θεωρείται η Ελληνίδα Καρντάσιαν. Ειδικά με τη μεγάλη αλλαγή στο σώμα της είναι πλέον μια απίστευτα γοητευτική γυναίκα, χωρίς να χαλάσει τις μαγευτικές καμπύλες της. Η επιστήθια φίλη της Κάιλι Τζένερ είναι διάσημη στο Instagram με το ψευδώνυμο Stassie Baby μετρώντας πάνω από 10 εκατομμύρια followers και στις 8 Ιουλίου έκλεισε τα 24.

Δείτε τη σημαντική διαφορά στο σώμα της σε σχέση με 10 χρόνια πριν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BeforeAfter (@celebbeforeafter)

Η Αναστασία Καρανικολάου θα μπορούσε ουσιαστικά να ανήκει και αυτή στην οικογένεια της Τζένερ και υποστηρίζει την κολλητή της, Κάιλι, σε ό,τι και να κάνει. Τα δύο «ζουμερά κορίτσια συνδέονται με μακροχρόνια φιλία και συχνά πυκνά ποζάρουν παρέα.

Έχει περισσότερους από 555.000 subscribers στο κανάλι της στο youtube και κάθε της βίντεο φτάνει τις 400.000 προβολές. Ποζάρει συχνά για την web παρουσίαση των ρούχων γνωστού αμερικάνικου brand ενώ έχει ποζάρει και με την denim συλλογή της Κλόε Καρντάσιαν.

Μάλιστα το αμερικανικό δίκτυο TMZ έκανε σύγκριση με την Ελληνίδα καλλονή και την αδερφή της κολλητής της, τη διάσημη Κιμ Καρντάσιαν. Συγκεκριμένα, σε μια νέα εκδοχή του διάσημου κουΐζ του «ποιον προτιμάς» συγκρίνει τις δυο πανέμορφες κυρίες.

Το εντυπωσιακό είναι πως πήρε την άτυπη νίκη μ 77% έναντι της αντιπάλου της και για κάποιους ένα από τα μεγαλύτερα sex symbols σε ολόκληρο τον κόσμο, Κιμ Καρντάσιαν.

Η μητέρα της είναι η Νικολέττα Καρανικολάου και έχει μία αδελφή, την Αλεξία Καρανικολάου, η οποία εργάζεται ως hairstylist και εμφανίζεται συχνά μαζί της στο Instagram της.

Η Αναστασία έχει τη δική της λαμπρή καριέρα, καθώς έχει συνεργαστεί με διάσημα brands όπως το PrettyLittleThing και το Good American, ενώ έχει επίσης λανσάρει και τη δική της συλλογή με μαγιό.

Ο λογαριασμός της στο TikTok αριθμεί περισσότερους από 2,5 εκατομμύρια fans, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν ανεβάζει κάτι για να διαφημίσει στα social media για λιγότερα από 5000 δολάρια. Επίσης, έχει κάνει συνεργασίες με τα brands Revolve, SavageXFenty, Oh Polly Swim και πολλά ακόμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments