Lifestyle

Ηθοποιός από το Παρά Πέντε κολάζει το Instagram με το καυτό μαγιό της

Ηθοποιός από το Παρά Πέντε κολάζει το Instagram με το καυτό μαγιό της
Παρά Πέντε: Η Κατερίνα Θεοχάρη βάζει «φωτιά» με το μαγιό της.

«Ταραχή» στο διαδίκτυο προκαλεί η Κατερίνα Θεοχάρη. Περίοδο χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς απόλαυσε η ηθοποιός, που μεταξύ άλλων συμμετείχε και στη σειρά Παρά Πέντε, όπως φαίνεται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Και αυτό καθώς έχει επιλέξει να γεμίσει τις αποσκευές της με ήλιο και θάλασσα μακριά από την Αθήνα.

Σαν λάτρης των social media, δε, η ηθοποιός δεν σταματάει να μοιράζεται στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους προκαλώντας, μάλιστα, «εγκεφαλικά» με τις καυτές της αναρτήσεις. Έτσι, το απόγευμα του Σαββάτου, η Κατερίνα Θεοχάρη θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία όπου δεσπόζει το μαύρο της μπικίνι και η καλλίγραμμη σιλουέτα της. «Πανικός» λοιπόν από την εικόνα που ανέβασε η Κατερίνα Θεοχάρη στο Instagram.

Παρά Πέντε: Λίγα λόγια για τη σειρά που καθήλωσε το πανελλήνιο

To Στο Παρά 5 είναι ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε από το Mega Channel τις τηλεοπτικές σεζόν 2005-2006 και 2006-2007. Σεναριογράφος της σειράς είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος είχε και το ρόλο ενός εκ των πέντε πρωταγωνιστών. Ο σκηνοθέτης της σειράς είναι ο Αντώνης Αγγελόπουλος.

Η σειρά θεωρείται μια από τις καλύτερες της ελληνικής τηλεόρασης. Πρωταγωνιστούν η Σμαράγδα Καρύδη (Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου), η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου (Ζουμπουλία Αμπατζίδου), ο Αργύρης Αγγέλου (Φώτης Βουληνός), ο Γιώργος Καπουτζίδης (Σπύρος Δελόγλου) και η Αγγελική Λάμπρη (Αγγέλα Ιωακειμίδου).

Αν και έχει χαρακτηριστεί κωμική, η σειρά μπορεί να ενταχθεί στο είδος των σειρών περιπέτειας και μυστηρίου με άφθονα κωμικά στοιχεία. Το κεντρικό θέμα της σειράς είναι μια υπόθεση εξιχνίασης της δολοφονίας της φοιτήτριας Ελευθερίας Ασλάνογλου, κατά την εξέλιξη της οποίας συμβαίνουν πολλές κωμικές καταστάσεις. Η πορεία περνά προς τη λύση μέσα από διάφορα στάδια και οι βασικοί χαρακτήρες ξεπερνούν διαδοχικά εμπόδια. Η διαμόρφωση των χαρακτήρων είναι συνεπής και παρακολουθεί πιστά την εξέλιξη της υπόθεσης.

Η αφηγηματική τεχνική της σειράς συνδυάζει αρκετές αναδρομές στο παρελθόν (φλας μπακ) και προβλέψεις για το μέλλον, οι οποίες συχνά ανακοινώνονται μέσω ενός αφηγητή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments