Lifestyle

GNTM 4: Εντυπωσίασε τους πάντες 19χρονη Κρητικιά

GNTM 4: Εντυπωσίασε τους πάντες 19χρονη Κρητικιά
GNTM 4: Η 19χρονη Γιοβάνα πήρε τέσσερα «ναι» και πέρασε στην επόμενη φάση.

Μπορεί να βρέθηκε στο GNTM 4 κατά λάθος, αφού όπως αποκάλυψε στην κριτική επιτροπή του show μόδας του Star δεν γνωρίζει ποιος δήλωσε συμμετοχή για λογαριασμό της, ωστόσο η Γιοβάνα Αφεντάκη με καταγωγή από την Κρήτη, κατάφερε να κάνει τους κριτές να ενθουσιαστούν με τα προσόντα της αλλά και με το εκρηκτικό ταπεραμέντο της.

Μία ακόμη παίκτρια που εντυπωσίασε ήταν και το plus size μοντέλο Μαρίτα Καθινιώτη.

Η 19χρονη δήλωσε πως έχει αρκετές ανασφάλειες, καθώς πολλά χαρακτηριστικά της εξωτερικής της εμφάνισης δεν της αρέσουν, τόσο όμως οι πόζες της όσο και η πασαρέλα της έκανε τους κριτές να της χαρίσουν τέσσερα «ναι» και να τη στείλουν στο bootcamp.

GNTM 4: Το plus size μοντέλο που εντυπωσίασε

Ένα από τα κορίτσια που κατόρθωσαν να ξεχωρίσουν στις εν εξελίξει auditions του GNTM 4 ήταν και η Μαρίτα Καθινιώτη. Το plus size μοντέλο που έχει συνεργαστεί με brands όπως η Asos και έχει καταγωγή από την Κύπρο, εργάζεται στη Βρετανία τα τελευταία χρόνια αλλά ήθελε να δοκιμάσει την τύχη της και στο Ελληνικό GNTM.

«Είμαι 22 ετών, κατάγομαι από την Κύπρο, τα τελευταία χρόνια ζω στην Αγγλία. Το GNTΜ το σκεφτόμουν τα τελευταία 2 – 3 χρόνια. Τώρα θεωρώ ότι έχω την εμπειρία και την ψυχολογία, έτσι θεωρώ ότι είμαι σε πολύ καλό σημείο για να έρθω στο GNTM», τόνισε η Μαρίτα.

Από το backstage ακόμα, ο Γιώργος Καράβας δήλωσε εντυπωσιασμένος με τη Μαρίτα και προέβλεψε με επιτυχία τα τέσσερα «ναι» που πήρε η 22χρονη για να περάσει στην επόμενη φάση του GNTM. «Πάντα με φόβιζε η τηλεόραση και ο ανταγωνισμός, όταν άρχισα να δουλεύω, έζησα τον ανταγωνισμό και ξέρω πλέον πως είναι όλα αυτά. Δεν έχω πλέον πρόβλημα και είμαι πολύ cool», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρίτα. Το μοντέλο έχει ήδη πάνω από 6.000 followers στο Instagram.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments